A 2019-es kollekciókból is kitűnik, hogy egyre erősebb a magyar divatszakma, mely szédületesen színes és változatos palettát ígér tavaszra.

A magyar divatvilág tehetséges tervezői egyre több külföldi, pozitív szakmai visszajelzést zsebelnek be, és nem egy hazai márka indult már el az európai, és nemzetközi ismertség útján. A jövő évi tavaszi kollekciók sok szempontból elképesztően ütősek: igazán változatos felhozatalt kínálnak, melyek ötletes és fiatalosan lendületes fazonokkal, nőies, letisztult, és extravagáns stílusjegyekkel, valamint vidám hangulatú színekkel gazdagítják a globális trendeket.

A hazai dizájnerek többsége érdekes és izgalmas inspirációs forrást vett alapul a 2019-es repertoárjához. Hogy néhányat említsünk: a Romani tervezőit Frida Kahlo, mexikói festőművésznő, Abodi Dórát a kilencvenes évek techno vonala ihlette meg, Zoób Kati pedig a hordható vintage eleganciára fektetett nagy hangsúlyt.

Képes összeállításunkban kilenc magyar márka tavaszi újdonságait láthatod, melyek az októberi Budapest Central European Fashion Week kifutóján kerültek bemutatásra.

  • Megosztás:
hirdetés