A téli leárazásokon olyan divatkreációkkal is találkozhatsz, amelyekkel jutányos áron frissítheted fel a tavaszi ruhatáradat. Mutatjuk, melyek azok a divatos kulcsdarabok, amiket a következő szezonban is ki tudsz használni!

hirdetés

Ha van valami csábító dolog a januárban, akkor az a nagy akciódömping, ami ilyenkor felbolygatja a ruhaüzleteket. Igaz, sokan ilyenkor lelkileg már a tavaszra készülnek, de még nem érdemes lengébb ruhákra beruházni, hiszen javában tart a tél.

Ám sok olyan kreáció akad, ami megéri a figyelmet, egyrészt azért, mert most, hidegben is hordhatóak, másrészt pedig, a rügyfakasztó kikelet idején éppúgy elő lehet kapni őket a szekrényből. Ezek a fazonok tavasszal úgyszintén divatosak lesznek, ráadásul sokoldalúan variálhatóak, amíg szükség van rétegezésre.

Divatos kulcsdarabok, melyek tavasszal is jól jönnek – Árakkal és lelőhelyekkel!

Kora tavasszal általában még szükség van pulóverekre, vékonyabb kabátra, és egyéb melegebb rétegekre, de már a szoknyáknak is jobban hasznát veszi az ember lánya. A retró irányzatok számos olyan kulcsdarabot vonultattak fel a téli szezonban, melyek megvetették lábukat a divatban, és nem szűnő népszerűséget élveznek.

 

Ilyen a garbó, ami évszakváltáskor is praktikus lesz, hiszen gyakorlatilag mindennel jól mutat: kötényruhával, kantáros nadrággal, farmerral, szoknyával, vagy akár műbőr gatyával is viselheted. További favoritok a kordbársony szoknya, a kötött pulóver, a blézer, a retró farmer, a műbőr nadrág, a szövetkabát és a kötött ruha. Közös bennük, hogy változatosan viselhetőek, és teljes mértékben megfelelnek a hetvenes-nyolcvanas évekből táplálkozó múltidéző trendeknek. Mutatjuk, milyen jó cuccokat szerezhetsz be töredékáron!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés