A divatos csizma könnyedén feldobja a megjelenést. A színes lábbelik elképesztően látványosak, és még a legunalmasabb összeállítást is képesek nőiessé varázsolni. Az őszi szezonban pedig különösen jól jönnek a vidám tónusok.

hirdetés

Az őszi hidegben a csizmák a megjelenés elengedhetetlen elemei. Ám a legtöbben leragadnak az egyszerűbb variációknál, színeknél. Biztosra mennek, ezért fekete vagy barna lábbelire esik a választásuk. Természetesen az alapdarabokra is szükség van, hiszen ezeket bármikor előkaphatod, de nem árt, ha lapul pár izgalmasabb átmeneti csizma a gyűjteményedben. A vibráló színekben pompázó darabok felpezsdítik, vidámmá teszik a megjelenést a legkomorabb esős napon is.

Így dobja fel az őszi szetteket a divatos csizma

A változatos megjelenéshez nincs szükség giccses csizmákra, egy divatos egyszínű, egyszerű fazonú darab is jól működhet. Ekkor azonban nem érdemes túl sok árnyalatot belezsúfolni egy szettbe, elég, ha három dominál egyszerre.

 

A vörös szín igazán nőies, egy ilyen csizmával garantáltan nem maradsz észrevétlen! Mivel roppant feltűnő az árnyalat, ezért érdemes sötét vagy neutrális színekkel kombinálni, így nem veszíti el a megjelenés a kifinomultságát.

 

Ha szereted a figyelemfelkeltő lábbeliket, akkor jó választás lehet a kétszínű csizma. Ezzel könnyedén feldobhatod a hétköznapi szetteket, látványos ruhadarabokra már nincs is szükség.

 

A mintás lábbeliknek sem szabad kimaradniuk a repertoárból, a vagány motívumok bármilyen egyszerű szerelést képesek megfűszerezni.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images.

Képek a cikkben: Christian Vierig, Jeremy Moeller, Streetstyleshooters / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés