Idén a cipőfelhozatal igazán sokszínű, így mindenki kiválaszthatja a hozzá leginkább illőt. A térd fölé érő fazonoktól kezdve a chunky boots-ig minden megtalálható a palettán. Szerencsére a nőiesebb vonal is érvényben van, így a csinos ruhákhoz úgyszintén találsz majd megfelelő darabot a bokacsizmák között. Mutatjuk, milyen szépségekre bukkanhatsz 10 ezer forint alatt!

hirdetés

A csizmák kínálatában idén a visszafogottabb, lágyabb vonal háttérbe szorult, és inkább a chunky boots-ra helyeződik a hangsúly. A vastag talppal ellátott lábbeli mindennek nevezhető, csak nőiesnek nem. Bár a stílusmixelő trendeknek köszönhetően könnyedén kombinálható, mi azért mégsem tudjuk elképzelni elegáns összeállítással.

Nőies bokacsizmák, amelyek megfűszerezik az összeállítást

Szerencsére felbukkannak az üzletekben a szofisztikáltabb, csajosabb darabok is, amelyeket magasabb sarokkal láttak el a tervezők. Ám a sikkes chelsea csizma is a divat körforgásában maradt, így, aki kényelmes, nőies lábbelit keres, az sem fog csalódni. A bohém stílus kedvelői is örülhetnek, hiszen a western fazon újfent a nélkülözhetetlen lábbelik táborát gazdagítja.

A kollekciók számos színes variációval kecsegtetnek a fekete mellett, így találunk barna, és bézs árnyalatú csizmát. Érdemes ezekkel is kísérletezni, hiszen nagyszerű stílusfűszerként működnek, és a szürke napokon igazán fel tudják dobni a legegyszerűbb összeállítást. Idén jól megférnek egymás mellett a velúrból készült elegáns lábbelik és a szegecsekkel ellátott vagányabb darabok.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyek azok a nőies bokacsizmák, amik szinte mindennel jól mutatnak, ám mégsem kell vagyonokat fizetned értük, akkor nézd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés