A nyári kínálat főként az ujjatlan felsőkre koncentrál, pedig sok nő nem szívesen mutogatja a felkarját, vagy azért, mert túl petyhüdt, vagy azért, mert vastag. Megkönnyítjük a keresgélést!

Nem csak a molett testalkatú nők között akadnak olyanok, akik elégedetlenek a felkarjukkal, és még nyáron sem igazán szeretnék közszemlére tenni. A sok kivágott blúz között nehéz olyan darabra bukkanni, amely cselesen takarja a felkart, ráadásul nyári melegben sem izzasztó, és stílusosan nőies.

Ám akadnak olyan fazonok, melyek nem keltik a túlöltözöttség látszatát, vagyis nyáriasan lengék, mégsem sátorszerűek, sőt, kifejezetten bájosak és csinosak. Nagyon előnyösek a pillangóujjú megoldások, melyek átlapolt vagy peplum fazonnal találkoznak, ezáltal homokóra alakot varázsolnak viselőjüknek.

A vállakat szabadon hagyó, de a felkart gondosan elrejtő blúzok sokoldalúan variálhatóak, és nagy melegben sem okoznak kellemetlenséget. Jól szellőznek, bővülő szabásukkal a kis pocakot is elfedik, viszont a vállakat enyhén szélesítik. Körte testalkatúak számára ideális választásnak bizonyulnak, de a teltebb homokóra sziluetteken is jól mutatnak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés