A gömbölyded, széles csípő alapvetően nagyon nőies tulajdonság, ám sok múlik azon is, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a testarányok. A stylist megmutatja, mit hangsúlyozz, hogy karcsúbbnak tűnj!

A körte testalkat legfőbb jellemzője, hogy a csípő feltűnően szélesebb a vállvonalnál. Azzal nincs semmi baj, ha a csípő nőiesen ívelt, de sokkal harmonikusabb lehet az összkép, ha a testarányok egyensúlyba kerülnek. A hangsúlyos csípővonal miatt ugyanis a felsőtest szinte jelentéktelennek tűnik, ám rafinált öltözködési trükkökkel fel lehet hívni rá a figyelmet, méghozzá úgy, hogy az alsó fertály nőiessége se szenvedjen csorbát.

A videóból szöveg nélkül is kitűnik a lényeg: ha az öltözék kevésbé tagolja vízszintesen a test vonalát, és inkább arra törekszik, hogy függőleges irányban vezesse a tekintetet, légiesebbnek, karcsúbbnak tűnik az alak. Nem a csaláson van a hangsúly, hanem azon, hogy arra a területre irányítjuk a figyelmet, mely számunkra előnyös.

A stylist nem azon munkálkodik, hogy modelljének kerekded csípőjét elrejtse vagy leplezze, csupán úgy machinál, hogy a test egésze szembetűnővé váljon első pillantásra, ne csak a kiugró csípő uralja a látványt. Az eredményeken jól látszik, mennyit számít a megfelelően megkomponált öltözék, melynek fazonjai jól passzolnak a testalkathoz.

  • Megosztás: