Jól jegyezd meg ezt a ruhafazont, mert karcsúsít, formál, illetve megnyújtja a test vonalát. Ha tudod, mi áll jól, elfelejtheted a hosszú, tanácstalan perceket a tükör előtt.

A stylistok jól ismerik az alakformáló trükköket, de nem biztos, hogy laikusként kapásból tudod reggelente, milyen szabású ruhadarabokat kombinálj össze, hogy tökéletes legyen a szetted, és sugárzóan magabiztos megjelenéssel libbenj ki az ajtón.

Ha szereted a ruhát – legyen szó hosszú, midi vagy rövid fazonról -, máris nyert ügyed van, mert csak egyetlen darabot kell kirángatnod a szekrényből. Ám azt sem árt tudni, hogy milyet: az átlapolt szabású kreációk előnye, hogy a homokóra arányait követve egy csapásra átformálják az alakot, ugyanakkor telt idomokon és fiús testalkaton egyaránt jól mutatnak.

A téglalap típusú alak szögletes vonalait nőiesen íveltté teszik, a zömökebb formákat pedig arányosan karcsúsítják, optikailag keskenyítve a derék területét, kiemelve és egyensúlyba hozva a kerekded domborulatokat. A körte testalkatúak szintén profitálhatnak egy ilyen ruhafazonból, hiszen a széles csípőt slankítja, a dekoltázsnak viszont hangsúlyt ad. Nem mellesleg, darázsderekat kreál. A képek magukért beszélnek!

  • Megosztás: