Ha elégedetlen vagy a felkaroddal, és emiatt inkább kerülöd az ujjatlan felsőket, az alábbi lenge, nőies darabok kedvedre lehetnek, hiszen ott fednek, ahol kell, és kellőképpen szellősek, nyáriasak.

Sok nő nincs kibékülve a felkarjával, mert vastag, lötyög vagy karfiolos. Aki úgy érzi, takargatnia kell, valószínűleg nem szívesen bújik a most divatos, szinte mindenhol kivágott, vállvillantós felsőkbe. Bár a kínálat jóformán ilyen kreációkban bővelkedik, akadnak azért konszolidáltabb, mégis fiatalosan nőies megoldások, melyek megnövelhetik az önbizalmad.

Az új trendekben az A-vonalban bővülő, lenge ruhaujjak is helyet kapnak, és ezt érdemes kihasználnod, hiszen egy megfelelően szellős pólóban vagy blúzban garantáltan nem lesz meleged. Ám arra ügyelj, hogy a sátor- és pillangóujjú fazonok optikailag széthúzhatják a felsőtest szélességét, ezért a bővebb szabásokat mindig a nadrágba, szoknyába betűrve viseld.

Az sem jó, ha a bő ujjú felső bő nadrággal találkozik, mert nagyobbnak mutat a kelleténél. Vagy felülre, vagy alulra válassz sátorfazont, de lehetőleg ne duplázd meg. Ha a felsőd ujja A-vonalú, és esetleg még fodros is, fordíts nagyobb gondot a derekad hangsúlyozására. A T-vonalú pólók és blúzok nemcsak szellősek, de karcsú derékszabással kombinálva szexi homokóra arányokat formálnak.

  • Megosztás:
hirdetés