Ha zavar, hogy a kollekciófotókon utómunkálatokat végeznek, most megnézheted, hogy festenek a pluszos méretű ruhák narancsbőrös combon és valóban telt idomokon.

Bár manapság nem divat agyonretusálni a teltkarcsú modellekről készült fotókat, azért mindenki alakján igazítanak picit, hogy a megálmodott ruha tényleg azt a hatást tükrözze, amit a tervező elképzelt magában. Ez nem azt jelenti, hogy az alakjavító ruhák csak legendák volnának, és a valóságban nem úgy működnek, mint a képeken, csupán, mint minden divatfotó esetében, egy idealizált fotón mutatják be őket a nagyérdeműnek.

Ám, amióta Instagram-profillal rendelkezik a nemzetközi webshopok és üzletek nagy része, bevett szokássá vált, hogy az elégedett vásárlók által feltett stílusfotókat is kiposztolják, így az érdeklődők számára lehetőség nyílik arra, hogy az utca emberén, őszinte valójában csodálhassák meg a divatos holmikat.

Ez a ruha tökéletes választás volt: V-kivágásával ügyesen eltereli a figyelmet a rövid nyakról, és remekül leplezi a felkart, a hasat és a széles csípőt. Optikailag karcsúsítja viselőjét.

 

Szuper ez az összeállítás: szexi, nőies, és takar, ahol kell.

 

Imádjuk ezt a bohém stílust! Bár a kép picit csalóka, mert épp a ruha alá kapott a szél, így is érvényesülnek a fazon alaknyújtó törekvései, amit a térdig futó hasítékok is támogatnak.

 

 

A mell alatt húzott empire-szabás valóban bájosan és előnyösen mutat telt idomokon. Egy leheletnyit hosszabb lehetne a tunika, de így is elrejti a csípő legszélesebb vonalát. 

 

Hogy ellenpéldát is mutassunk, ez az overall nem volt túl jó választás: felső részének szabása felhívja a figyelmet a vastag karokra, a vékony anyag pedig túlságosan rátapad a hastájékra, kiadva minden úszógumit.

 

Ez a fürdőruhás szett azonban viszi a pálmát!

 

Milyen jól együtt tud működni az egyszerű, lezser póló és a csalafinta, csipkeszegővel meghosszabbított sort, mely enyhén A-vonalban bővül!

 

Csinosan a parton: a dekoltázs vízszintes szabása egyensúlyba hozza a csípő és a vállak szélességét.

 

  • Megosztás:
hirdetés