Az egyszerű alapdarabok is lehetnek izgalmasak negyven felett, csak trükkösen kell variálni őket. A két barátnő szimpla kulcsholmikat visel, mégis teljesen más a stílusuk.

hirdetés

Az alapdarabokkal kapcsolatban nagyon sokan gondolják azt, hogy túlzottan egyszerűek és unalmasak, ezáltal egyhangúvá teszik a hétköznapi megjelenést. Tény, hogy ha mindig ugyanazokat a darabokat, ugyanabban a kombinációban viseli az ember, egy idő után unalmassá válnak az öltözékek, ám a kulcsholmik lényege pont az lenne, hogy nagyon izgalmasan és változatosan lehet variálni őket. A két barátnő rendszerint bebizonyítja, hogy a szezonális alapdarabok rendkívül sikkesen viselhetők negyven év felett, ráadásul teljesen eltérő stílusban is megállják a helyüket.

Alapdarabok 40 felett változatosan

A szimpla farmernadrág a legtöbb ruhásszekrényben megtalálható, igazi jolly joker alapdarab a hétköznapok során. Nagyon izgalmasan variálható, bármilyen stílusban mutatós tud lenni, a tavaszi időszakban kifejezetten kényelmes és csinos viseletnek számít. Noha vannak, akik ragaszkodnak a póló-farmer-edzőcipő kombinációhoz, ám az aktuálisan divatos farmerekben sokkal több a lehetőség.

A két barátnő egészen más oldalát mutatja meg a farmernadrágoknak: negyven felett sikkes, lezser és klasszikus összeállításokban éppúgy sokféle kombinációban felbukkanhatnak.

Ugyanez igaz a kilencvenes évekből visszatérő retró farmerszoknyákra is. Elegáns, laza és nőies szettekben is szuperül mutat a klasszikus fazon, negyven felett ugyancsak rengetegféle módon variálható a mindennapokban.

Az egyszerű fehér ing szintén teljesen más összhatást eredményez vagány, illetve lezseren elegáns részletekkel kombinálva. Menő bőrnadrág mellett és farmerrel összeboronálva is hozza a nőies eleganciát, az összkép mégis teljesen eltérő hatást kelt. Tulajdonképpen csak a nadrág más a szettekben, mégis hatalmas eltérés van a barátnők megjelenésében.

A tavasz egyik kedvenc darabja, az egyszerű fehér nadrág szintén roppant sokoldalú, abszolút izgalmasan variálható a szezon trendi fazonjaival, pedig semmi extra nincs benne. A barátnők szettjét tekintve nincs nagy különbség, a megjelenésük mégis más stílust tükröz, pedig ugyanazt a nadrágot viselik.

Sokszor tényleg elegendő csupán a kombinációkon változtatni egy kicsit, a hétköznapi alapdarabok akár a kiegészítők módosításával vagy a fazonpárosítások újragondolásával is egészen más stílust eredményeznek.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés