Az alacsony termetű nők számára olykor nem könnyű a fazonválasztás, még akkor sem, ha átlagos testarányokkal rendelkeznek. Itt egy kis segítség, ami útmutatást ad az idei divat kedvenc szabásaihoz!

A bővülő vonalú ruhadarabok szélesíthetik az apró termetű nők idomait, így a derékív hangsúlyozásának, illetve a bő és szűk szabású fazonok megfelelő adagolásának különösen nagy figyelmet kell szentelniük.

Dearly Bethany három olyan szettet oszt meg alábbi videójában, amelyeknél a derékig szűkülő, csípőtől lefelé pedig lezser szabások dominálnak. Nem tilos tehát az A-vonalú nadrág, a lábszárig érő midi ruha, illetve a répafarmer sem, ha a fazonkombinációk révén érvényre jutnak az alaknyújtó hatások. A blogger a kiegészítőknek is nagy szerepet szán az öltözékeiben, melyek látszólag a háttérbe vonulnak, mégis diszkréten támogatják a karcsúsító trükköket.

Az első szettnél a most divatos hasvillantó top előnyös viselési módját figyelheted meg, ami monokróm öltözékbe ültetve, hosszú nyaklánccal, és magas derekú nadrággal kombinálva, keskenyíti a sziluettet.

 

A második outfit trükkje a magasított vállszabás, valamint az alaknyújtó dekoltázs és oldalhasíték, melyeknek köszönhetően, a midi ruha nem nyomja össze az alakot.

A harmadik összeállításban szintén a szűkülő és lezser fazon megfelelő adagolását láthatod, olyan kiegészítőkkel összeboronálva, melyek nem lopják el a figyelmet, de rafináltan csalnak egy picit. Az alaknyújtó optikai hatások így összeadódnak, és előnyösen formálják az alakot. Ezek a divatos fazonok a 160 centiméter alatti nőknek is remekül állhatnak, ha jól trükköznek a részletekkel!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés