A kivágott ruhák korszakát éljük, amikor a divat zöld utat ad a kacér dekoltázsoknak. Ha némelyiket túlzásnak érzed, nézd meg, milyen szolidabb megoldásokat javaslunk.

Tudjuk jól, hogy a mai világban végképp nehéz megállapítani, mi a közönséges, hiszen a sztárok sem fogják vissza magukat a ruhakivágásokkal, ugyanakkor a divatbemutatókon is egyre gyakoribbak a villantások. Ráadásul úgy van ez, hogy ami az egyik nőnek tetszik, attól a másik falra mászik, tehát egyéni ízlés dolga, hogy kinek hol a határ az új trendet illetően.

Tény, hogy a köldökig dekoltált ruhák egyre gyakrabban tűnnek fel a kirakatokban és az utcán. Ami azt illeti, a legtöbbjük – bár kihívó – nem ízléstelen darab, és mint mindenben, ebben a divatban is meg lehet találni az arany középutat. Hiszen, dekoltázs és dekoltázs között óriási nagy lehet a különbség, ami általában nem centikben mérhető.

Van ugyanis a nagyon direkt villantás és annak egy fokkal huncutabb módja, amikor csak nyitva felejtődik néhány felső gomb az ingen, vagy éppen a ruha szabása sejtet többet a kelleténél, de nem arcba tolós módon, hanem női rafinériával fűszerezve. Ez a mutatom is, meg nem is stílus sokkal szexisebb a tálcán kínált látványnál, és erre most rengeteg példát tud felmutatni az idei divat.

  • Megosztás:
hirdetés