A tökéletes fürdőruha megtalálása nem egyszerű feladat. Szerencsére vannak olyan fazonok, melyek kihangsúlyozzák az idomokat, miközben elrejtik az apróbb felesleget. Egy alakformáló fürdőruha előnyössé formálja a sziluettet, a megfelelő darabnak köszönhetően felszabadult élmény lehet a strandolás.

hirdetés

A tökéletes fürdőruha kiválasztása szinte minden nő számára problémát okoz. Bár rengeteg divatos fazon sorakozik az üzletek polcain, ez mégsem könnyíti meg a vásárlást. Minden nő eltérő testalkattal rendelkezik, így a konfekcióméret sokszor nem passzol tökéletesen az alakra. A divat folyton változik, ám a klasszikus fazonokkal nem lehet tévedni, hiszen ezek minden szezonban előkerülnek.

Egy alakformáló fürdőruha felszabadulttá teszi a strandolást

A telt idomokkal rendelkező hölgyek számára sokszor még nehezebb az ideális fürdőruha kiválasztása. Egyes fazonok előnytelenül mutathatnak, vagy a viselőjük érezheti bennük kényelmetlenül magát, ami pokollá változtathatja a strandolást. A fürdőzésnek nem erről kell szólnia, a kikapcsolódás a cél, így érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy felszabadult élmény legyen a strandon, vízparton töltött nap. Ebben segítenek az alakformáló fürdőruhák, hiszen ezek pluszkilók esetén is jól mutatnak.

 

Az alakformáló fazonok a trükkös szabásvonalaknak köszönhetően igazán előnyössé teszik alakot. Ha szükséges, akkor elrejtik az apróbb pocakot, kiemelik a derekat, és szépen formálják a dekoltázst. A színeknek, mintáknak köszönhetően elvonják a figyelmet a kevésbé előnyös területekről.

A trükkös mellszabás, a csíkos minta, a bordázott anyag által sokkal karcsúbb hatást kelt a sziluett. A kreációk változatos fazonokban, színekben jelennek meg a kínálatban, így biztosan megtalálod az alkatodhoz, ízlésedhez leginkább passzoló darabot. Idén nagyon népszerűnek számítanak az egyrészes fürdőruhák, amelyek takarják a hasat, a dekoltázst kiemelő szabások pedig szép homokóraalkatot formálnak. Nem csoda, hogy a francia nők is rajonganak ezekért a fazonokért.

Ha bikinit szeretnél vásárolni, akkor sem kell mindent felkutatni pár előnyös fazonért. A magas derékszabással készült alsók elrejtik az apróbb pocakot, hangsúlyozzák a derekat, így igazán nőies sziluettet formálnak. Nem kell feltétlenül csak feketében gondolkodni, egy színes, mintás darab is képes előnyösen formálni az alakot.

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés