Itt az új év, így ideje meglesni a 2021-es trendeket. A felsorolásban elképesztően izgalmas kreációk kaptak helyet, ezek után már alig várjuk a tavaszt, amikor végre kedvünkre variálhatjuk a sikkes darabokat!

hirdetés

A tavalyi év egy valóságos kavalkád volt, hiszen számtalan múltbéli kreációt gondoltak újra a tervezők, ezért kicsit úgy érezhettük magunkat, mintha egy nyolcvanas-kilencvenes évekbeli filmben lennénk. Nos, nagy változás idén sem történik: a nosztalgikus vonal továbbra is marad, megspékelve a mai irányzatokkal. A stílusmixelő trendeknek sem kell búcsút intenünk, ugyanis még mindig jól megférnek egymás mellett a sportosabb és a nőiesebb kreációk.

Az amerikai InStyle az év végén megkérdezte a hírességek kedvenc stílustanácsadóit a 2021-es trendekről. Bár az apró mikrotrendekre nem tértek ki, a fő irányvonalakat elmondták. Így akadnak olyan darabok, amelyeket már most beszerezhetsz, hiszen egész évben hordhatod majd őket!

Kényelmes és vagány egyszerre

2020 alaposan felforgatta a divatvilágot: a melegítő valóságos must-have lett, és mostanra már mindenki rendelkezik legalább egy olyan szettel, amiben a kanapén henyélés és a bevásárlás egyaránt lehetséges. A kényelmes kreációktól 2021-ben sem kell elbúcsúzni, mert a szabadidőruhák alaposan beépültek az utcai öltözködésbe. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően, akár szoknyával is viselheted majd a kedvenc kapucnis pulóvered.

Az elegáns még mindig menő

Pár évvel ezelőtt szinte megingathatatlanul megvetették lábukat a divatban a stílusos blézer-nadrág kombinációk. Bár a kosztümök már évtizedek óta a nőies öltözködés részét képezik, ezek a kombinációk mégis sokkal frissebbek, fiatalosabbak. Magukban hordozzák a finom eleganciát és a lazaságot, egy kis izgalommal megbolondítva. Ezektől a kreációktól sem kell elköszönnünk, sőt! Idén hihetetlenül sikkesek lesznek, főleg, ha bő szárú nadrággal viseled a blézered.

A nagypapamellény a tavaszi öltözködés alapköve lesz

A nagypapamellények hosszú pihenő után tértek vissza, és egyenesen a női ruhatárat vették célba. Ősszel már rengeteg üzletben találkozhattunk velük, így volt időnk megbarátkozni a régi-új trenddel. A sokoldalúságuknak csak a képzelet szabhat határt, így érdemes beszerezni egy sikkes kreációt a leárazásokon!

Helló bő szárú nadrág!

Éveken keresztül a szűk szárú fazonok uralták a divatvilágot, bár az előző szezonban is egyre több szélesebb szárú fazonnal találkozhattunk. Idén azonban az egyik legtrendibb viselet a bő szárú pantalló lesz. Érdemes derékhangsúlyos kreációt választani, hiszen így elkerülhető az előnytelen alakformálás.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés