A kapucnis pulóver szó hallatán szinte mindenkinek az edzőruhák ugranak be, amelyekre a nőies jelző egyáltalán nem illik. Ám a stílusmixelő trendeknek köszönhetően ez a darab is beépült az utcai öltözködésbe, sőt kifejezetten sikkesnek számít. A megfelelő kombinálásnak köszönhetően pedig nem lesz slampos az összhatás!

hirdetés

A kapucnis pulóver korábban a férfiak kedvence volt, a nők csupán otthon és az edzéseken kapták magukra. Később a lazább, városias megjelenésben is helyet kapott, a hölgyek pedig egyszerűen elirigyelték párjuktól ezt a jól kihasználható, kényelmes ruhadarabot. A tervezők hamar meglátták a benne rejlő lehetőségeket, és óriási csavarral beemelték a streetstyle-ba.

A vagány pulóverek minden összeállításba lazaságot csepegtetnek

Az utóbbi években egyértelműen az eltérő stílusok keverése a módi, így az edzőcipő jó párost alkothat a pliszírozott szoknyával, és a kapucnis pulóver is szoros barátságot ápol a nőies pantallókkal. A hangsúly az egyensúlyon van, valamint a megfelelő darabok variálásán.

Mivel egy kifejezetten laza, sportos kreációról van szó, ezért nagyon fontos, hogy mivel kombinálod. Bőrhatású nadrágokkal, blézerekkel nem lesz túlságosan férfias az összhatás, ám a kiegészítőkről sem szabad elfeledkezni. A nőies bokacsizmák, retikülök és ékszerek prímán muzsikálnak a kényelmes kreációval, és nagyszerű stílusfűszerként működnek az öltözékben. Segítségükkel még színesebbé varázsolható a megjelenés, és az eltérő stílusokkal is bátran játszadozhatsz.

Kapucnis pulóver esetén halmozottan igaz, hogy a kevesebb néha több, így, ha nem szeretnél túlságosan slampos hatás kelteni, akkor lehetőleg hanyagold az oversize holmikat. Szép számmal találhatsz kifejezetten nőies pulóvereket, amelyek vidám színekkel, és tarka motívumokkal kecsegtetnek.

A téli időszakban sem kell száműznöd a kedvenc kapucnis pulóvered, hiszen a réteges öltözködésben is helyet kaphat. Jó barátságot ápol a bőrhatású kreációkkal, ám az elegánsabb kabátokkal sem lehetetlen variálni. A sportos darab minden összeállítást alaposan megbolondít, és ezeket a képeket elnézve, senkinek sem fog eszébe jutni a slampos jelző!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés