A francia kiadású Glamour magazin igazán szerencsés, hogy néhány lapot Zendaya birtokol júniusi számukból, mert ezek a képek biztosan vonzzák a tekintetet. Nemcsak gyönyörű a színész-énekesnő a képeken, de a stílust is nagyon jól eltalálták.

hirdetés

A képeket nézve az az érzése támad az embernek, mintha csak egy fotóalbum képeit nézegetné a ’70-es években. A 22 éves szépség barnás árnyalatokban domináló sminkje leheletfinom, természetesen leomló, göndör fürtjeit pedig szépen összhangba hozták a retró stílusú ruhadarabokkal.

A platformos cipő és a farmer trapéznadrág egyszerű, de meghatározó stílusát nagyszerűen feldobják a hatalmas ékszerek, melyekkel még jobban növelték a vintage érzést. A szetteket egyértelműen uralja a fehér szín és a farmeranyag, de a fürdőruha bohém mintázata is remekül áll Zendayának.

Sőt, A legnagyobb showman sztárja kifejezetten kedveli az egyedi és bohém szetteket, vörös szőnyeges megjelenésein mindig számíthatunk valami különlegesre, ugyanakkor nőiesre. Zendaya nemrégiben együttműködött az amerikai Tommy Hilfiger márkával, aminek kampányfotói hasonlóan szexi és retró stílusban készültek. Ide kattintva megnézheted őket.

Kiemelt kép: Getty Images/John Lamparski.

Magazinfotók: Amar Daved.

  • Megosztás: