A 25 éves Zendaya rendkívül szokatlan hajviseletben került címlapra. Hosszú, göndör fürtjeit lecserélte, azonban a helyette kapott bohém bobfrizura is fantasztikusan állt neki.

hirdetés

Zendaya igazi úttörőnek számít a divatos öltözködés és a trendi hajviseletek terén. Szinte minden stílussal tud azonosulni, legyen az őrülten szexis vagy éppen szuper laza. Az InStyle Magazinban egy nőies, ám egyben kissé absztrakt művészi oldalát csillogtatta meg a fiatal színésznő.

Zendayának az extrém bobfrizura is jól áll

A képeken szereplő ruhák egy része, kétség sem fér hozzá, lehengerlően gyönyörűen mutat az ifjú tehetségen. Azonban akad egy-két kreáció, mely láttán nem is egy kérdés vetődhet fel a fejünkben. Ami viszont még a szetteknél is nagyobb figyelmet kapott, az a színésznő frizurája. Nemcsak hogy összement hosszú, mellig érő haja, de természetes barna színét is lecserélte néhány fotó erejéig.

A nyílegyenes végekkel megalkotott állig érő bob önmagában is látványos választás lett volna. Azonban a fodrász megbolondította még a megjelenést féloldalasan kialakított hullámokkal is, melyeket minden bizonnyal szuper erős hajlakkal fixáltak pontosan a helyükre.

A precízen levágott gombafrizura a hetvenes évek egy rég elfeledett hajviseleteként szintén megjelenik a képeken. Zendaya arcának ez is gyönyörű keretet adott barna és merész zöld színben is. Bár sejthető, hogy itt parókákkal trükköztek, a frizuraválasztás nem véletlen.

A hetvenes években népszerűvé vált körfazon most visszakacsint a múltból, sőt, a besütött hajvégek divatjával együtt tér vissza a porondra.

A kifutókon és a magazinfotókon egyre gyakrabban bukkan fel ez a hajstílus, ami extravagáns módon ugyan, de a szemekre és az arcra irányítja a figyelmet.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Zendaya rövid frizurával jelent meg valahol. A vörös szőnyegen a gombahaj mellett a pixie-fazonokat is gyakran bevállalta.

Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images/Vincent Sandoval, Jon Kopaloff.

  • Megosztás:
hirdetés