A 44 éves Victoria Beckham énekesnőből stílusikonná, majd szimpla celebből divatcéget működtető üzletasszonnyá nőtte ki magát. Karrierje során sokszor bukott, nem is kicsit, mégis kellő humorral tud visszanézni az elmúlt tíz évre.

hirdetés

Victoria Beckham énekhangja felejthetőnek bizonyult, hiszen a Spice Girls feloszlása után gyakorlatilag hiába adtak neki új esélyt a kiadók, szólókarrierjével egyáltalán nem tarolt, sőt, csúfondárosan elbukott. Néhány sikertelen próbálkozás után a divatszakmában igyekezett megvetni a lábát. 2008-ban nem kevés figyelem és rosszindulat közepette mutatta be első önálló kollekcióját, immár a saját neve alatt.

Azok, akik előre lehurrogták Beckhamné kreációit, nagyot néztek, hiszen a tízdarabos kollekciója elismerésre méltóan sikkesre és nőiesre sikeredett. Kifinomult ízlésével végül megtalálta helyét a divat világában az egykori Posh Spice, aki annak idején, még énekesnőként elkövetett néhány borzalmas divatbakit.

Bár Victoria Beckham olyan általános képet alakított ki magáról művi pózaival és mosolymentes arcával, mellyel nem mindig kelt jó érzést az emberben, azt el kell ismerni, hogy bizony, öniróniával és humorral is rendelkezik a divatdíva, méghozzá egészen szimpatikus mértékben.

Így ünnepli magát Victoria Beckham

Az angol Vogue magazin készített vele egy rövidke filmet a Victoria Beckham divatmárka tizedik évfordulójának apropójából, melyben az immár üzletasszonnyá érett énekesnő öniróniával áthatott humorral mutatja be az élete állomásaihoz köthető, legemlékezetesebb ruháit.

A videóban feltűnik Victoria Beckham fűzős esküvői ruhája, melyben 1999-ben mondta ki a boldogító igent David Beckham futballsztárnak, de előkerül az ikonikus kis fekete Gucci-ruha, illetve a Cavalli kék és zöld színben pompázó, lenge kreációja is.

A mini filmben Victoria viccesen igyekszik meggyőzni a brit Vogue főszerkesztőjét, Edward Enninfult, hogy, ha már felvonultatják a korábbi öltözékeit, csempésszék bele a Spice Girls további négy tagjának a stílusjegyeit is. Bár egyszer sem mosolyodik el a videóban, most egy igazán szerethető, sikeres és vicces nő képét sugározza felénk Victoria Beckham.

  • Megosztás:
hirdetés