A nagy pénzrablás berobbanásával új kedvencek születtek, a népszerű sorozat színészei világszerte híressé váltak. A szériát Tokió hangja kíséri végig, akit a gyönyörű, 32 éves spanyol színésznő, Úrsula Corberó formál meg. Ám nem csak alakításával nyerte meg magának a közönséget, az öltözködési stílusa éppolyan izgalmas és magával ragadó, mint az általa életre keltett karakter.

Hamarosan véget ér a Netflix nagy sikerű sorozata, így végre a rajongók megtudhatják, hogy mi lesz a vége a világ legnagyobb bankrablásának. A nagy pénzrablás nézők millióit tartja lázban, ami nem véletlen, hiszen a széria jól felépített karakterekben és fordulatos cselekményszálakban egyaránt bővelkedik. A szereplőket alakító színészek az első évad óta hatalmas népszerűségre tettek szert.

A sorozat egyik legismertebb arca a 32 éves Úrsula Corberó, aki Tokiót formálja meg, emellett narrálja az eseményeket. A színésznő nem csak remek alakításával szerzett magának rajongókat, hiszen sokan másolták le A nagy pénzrablásban viselt frizuráit. A hajviseletek roppant vagányak, modernek, és mindig illeszkednek Úrsula megjelenéséhez, melyre láthatóan nagy gondot fordít.

Úrsula Corberó a való életben igazi stíluskaméleon

A sorozatban a szereplők piros overallban és egyszerű pólóban vannak. A széria nem ad túl sokat a divatra, de nem is ez a lényeg. A pergő történetvezetés kárpótol mindenért. Talán épp ezért volt annyira izgalmas, amikor a vörös szőnyeges eseményeken kibontakozni látszott az alkotás színésznőinek személyes stílusa. Úrsula igazán figyelemre méltóan váltogatja öltözékeinek vagány és nőies hangulatát, sőt, a szemfülesek arra is felfigyelhettek, hogy a romantikus divatelemek sem állnak tőle távol.

Úrsula Corberó stílusát nehéz lenne behatárolni, mivel a színésznő repertoárjában szó szerint minden megtalálható. Vannak egyszerű szabású, fekete dresszei, dögös rövidnadrágjai és bájos virágos holmijai. Szinte minden egyes eseményre más tematika szerint öltözik fel. A hirtelen váltások nem hatnak tőle idegennek, a darabok tökéletesen passzolnak a hírességhez.

 

Imádja a vagány ruhafazonokat, szereti a bőrhatású darabokat, nadrágkosztümöket, az efféle kreációkat mindig izgalmas kiegészítőkkel dobja fel. A fekete ruhák is fontos szerepet játszanak a repertoárjában. Kedveli az alakkövető, nőies fazonokat, de az extravagancia úgyszintén megjelenik a repertoárjában, méghozzá formabontó ruhaköltemények formájában.

Úrsula mindig izgalmas frizurával, sminkkel koronázza meg megjelenését. Az elmúlt években számos hajfazont kipróbált már, viselt rövid bobot frufruval, pixiet, mullettet, az utóbbi időben pedig egy vállig érő hajviselettel mutatkozott. Ebben sem az egyhangú sémákat követi, igazán változatos formában bukkannak fel nála a frizuradivat kedvelt vágásai.

A csodás összhatást csak tovább fokozza sminkjével, mely mindig passzol a szerelése stílusához. Ha visszafogottan öltözik fel, csak finoman festi ki magát, ám dögös ruha esetén a makeupja is erősebb. Elképesztően változatos a stílusa, tényleg minden jól áll neki.

 

Kiemelt kép: Europa Press Entertainment / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés