Maya Hawke, Uma Thurman lánya egyre ismertebb névnek számít Hollywoodban. A fiatal színésznő a Stranger Things egyik legnépszerűbb sztárja, ám manapság a neves divatmagazinok és -márkák is szívesen szerepeltetik fotósorozataikban. A Calvin Klein kedvéért ezúttal fehérneműre vetkőzött.

hirdetés

Uma Thurman lánya még viszonylag újoncnak számít a filmes szakmában, ennek ellenére egyre jobb ajánlatokat kap. A Stranger Things sztárjának pár hete jelent meg a legújabb filmje, a Do Revenge című vígjáték szinte azonnal bekerült a Netflix legnézetebb listájába. Maya csillaga egyre fényesebben ragyog, színészi tehetsége mellett pedig a stílusával is kivívta magának a figyelmet.

A divatszakértők valósággal rajonganak Maya lezser, mégis nőies ruhatáráért, ráadásul jó párszor bizonyította már, hogy modellnek sem utolsó.

Uma Thurman lánya fehérneműre vetkőzött

Maya sok más fiatal hírességhez hasonlóan csatlakozott a Calvin Klein csapatához. Nem ez az első alkalom, hogy a márkával dolgozik, 2017-ben már szerepelt egy kampányban, akkor több színésznővel együtt fotózták. Úgy tűnik, tehetségével és határozott megjelenésével sikerült lenyűgöznie a kreatív csapatot, hiszen másodjára is felkérték a sztárt, aki immár egyedül szerepel a fotókon.

Uma Thurman lánya a márka alapdarabjait viseli a felvételeken. Főként pamutdarabokban látható, csupán pár beállítás erejéig kerülnek elő a szexibb, csábítóbb szettek. Ez nem véletlen, hiszen a Calvin Klein fehérnemű-kínálatát a kényelmes, praktikus darabok alkotják, melyek minden nő ruhatárába könnyedén beilleszthetők.

Pár fekete darabot is felpróbált, ezek a márka nőiesebb, szexisebb vonalához tartoznak. Ennek ellenére nem vitte túlzásba a dögösködést, kifejezetten visszafogott, mégis kicsit játékos felvételek készültek róla.

A Calvin Klein megmaradt a jól bevált formulánál, mivel monokróm felvételeket készítettek a színésznőről. Visszafogott háttér előtt pózolt, így valóban minden tekintet az alapdarabokra és a fiatal tehetségre szegeződik.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés