Liz Hurley lassacskán a hatvan felé közeledik, de ez cseppet sem látszik meg rajta, akár éveket tagadhatna le életkorából, mintha nem múlna felette az idő. Alkalmanként még elvállal egy-egy modellmunkát, nemrég csodás divatfotók jelentek meg róla. Nem csupán a szépségében és kifogástalan alakjában rejlik vonzereje, a kisugárzása úgyszintén megnyerő. Most Karen Millen ICON vált belőle, a csodás ruhák pedig elképesztően jól mutatnak rajta.

hirdetés

A legtöbb nő kifejezetten tart a bűvös ötvenestől, azonban sokan állítják, hogy ez az az életszakasz, amikor igazán hangsúlyossá válik a belülről fakadó nőiesség. Elizabeth Hurley abszolút a sikkes ötven felettiek csapatát erősíti, stílusával, dögös kisugárzásával és kortalan, időtlen szépségével abszolút rámutat arra, hogy nem a kor az, ami igazán számít.

A gyönyörű színésznő gyakran oszt meg fotókat saját magáról a közösségi médiás felületeken, előfordul, hogy egy falat bikiniben pózol. Nem takargatja testének változásait, a különböző filterekkel és a retussal is óvatosan bánik, bár valljuk be, aligha van szüksége a művi utómunkára, hiszen annélkül is lenyűgöző formában van.

Nem csoda hát, hogy a jól ismert brit Karen Millen márka, Paulina Porizkova, valamint Helena Christensen után őt kérte fel ICONS kampányának harmadik szereplőjeként. A gyönyörű színésznő elképesztően dögös és nőies a fotókon, a sikkes holmik észvesztően jól állnak neki.

 

Az 57 éves Liz Hurley lenyűgözően sikkes

Liz Hurley megjelenésével mindig bizonyítja, hogy a nőiesség nem szűnik meg ötven felett, sőt. Ilyenkor lehet csak igazán kifejezni a személyiséget az öltözködés segítségével. A legújabb Karen Millen darabok csak ráerősítenek a színésznő belülről áradó sikkes eleganciájára, mind a hétköznapi, mind pedig az estélyi kreációk kihozzák a maximumot a viselőjükből.

A letisztultabb, mindennapi holmik egyszerű vonalvezetésükkel éppúgy a kifinomult nőiességet képviselik, akár az alkalmi darabok. A kollekcióban felbukkan a rendkívül divatos öltönymellény, amit számtalan variációban el lehet sütni a sikkes outfitekben.

Az elegánsabb estélyi ruhák mind-mind mutatnak valamit, ám csak sejtelmessé teszik a kisugárzást, miközben elképesztő ragyogást kölcsönöznek. Liz Hurley szerint ezek a darabok abszolút kiemelik a nőiességet és növelik a vonzerőt, a hasonló fazonokkal aligha lehet mellényúlni.

A színekkel sem óvatoskodtak, a palettában különböző tónusok találhatók meg. A finom fehér holmik elképesztően letisztult összképet eredményeznek, miközben a bézs a szezon egyik legkedveltebb natúr árnyalataként jelenik meg. Az elegáns feketével nem lehet hibázni, Liz Hurley dögös kisugárzását pedig a tűzvörös cuccok erősítik fel csak igazán.

A gyönyörű színésznő nem csupán a filmvásznon rendkívül sokoldalú, az öltözködését tekintve éppúgy számos stílust bevállal. A bőrholmikban elképesztően vagány, miközben egyes fotókon kifejezetten az elegáns, kifinomult nő látszatát kelti. A Karen Millen kollekció remekül passzol kortalan megjelenéséhez és csodálatos stílusérzékéhez, az együttműködés talán éppen ettől olyan hiteles és befogadható.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images for BCRF/Getty Images.

Galéria képei: Zoe McConnell/Karen Millen.

  • Megosztás:
hirdetés