Betűröd a blúzt a sortba, de szinte azonnal kicsúszik, a maxiruha aljára pedig folyton rátaposol? A nyári ruhadarabokkal és kiegészítőkkel is gyakran meggyűlhet a bajod, de itt van pár tipp, hogy ne fogjanak ki rajtad.

Persze, tudjuk, nyáron ezerszer könnyebb öltözködni, mint télen. Ám a kevesebb ruha egyáltalán nem jelent kevesebb gondot. Egy-két csinos blúznak indokolatlanul mély dekoltázst szabnak, lehajolni sem mer bennük az ember lánya, a bő fazonú felsőket pedig szinte lehetetlen belegyömöszölni a szoknyába, hiába magas a dereka.

Amint felemeled a karod, a póló kicsusszan, a túlméretezett ruha pedig csak álló, mozdulatlan helyzetben mutat jól, mert ha járni kezdesz benne, belibeg a lábad közé, vagy ami még rosszabb, a szélére taposol, amikor sietsz.

Az öveken sem lehet mindig kiigazodni. Egy-két dizájnos kreációnak nem tartozéka az egyébként roppant praktikus övbújtató, a felhajtott farmersort pedig a világért sem akar engedelmeskedni, minden lépésnél újra és újra fel kell tűrni a szárát.

Ha szeretnéd megúszni a bosszankodást, és a villantós bakikat, az alábbi videóból a gyakorlatban is jól működő, hasznos kis trükkökre tehetsz szert. Ezeket a láthatatlan megoldásokat alkalmazd, ha megviccelnek a nyári divatcuccok!

 

Bónuszként arra is tippet kapsz, hogyan érdemes eltenned a kabátodat, hogy télen, amikor majd előveszed, egészen újnak lásd.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés