Tory Burch kollekcióit imádják a hírességek, ám a divattervező személyes stílusa is nagyon figyelemre méltó.

hirdetés

Tory Burch stílusa tökéletesen bizonyítja, hogy a kifinomultan nőies öltözködés nem egyenlő a sótlan, modoros összeállításokkal, ebbe a kategóriába is simán beleférnek az élénk színek, az ötletes, izgalmas részletmegoldások, amennyiben megteremtik a harmóniát.

A tehetséges divattervező húsz évvel ezelőtt indította el márkáját, ami mára komplett divatbirodalommá nőtte ki magát. A hatvanas években szárnyra kelt preppy stílusban látta meg a lehetőséget, a mindennapokban is elegáns, sokoldalúan hordható, játékossággal megfűszerezett darabjaira a hírességek éppúgy rákaptak.

Első üzletét New Yorkban nyitotta meg, amit gyakorlatilag három gyerek mellett, esténként a konyhájában ötletelve épített fel, 2020-ban pedig már a világ legbefolyásosabb női között szerepelt a Forbes listáján, melyen a 88. helyet foglalta el.

Tory Burch stílusa kifinomultan izgalmas és nőies

Saját öltözékeiben ugyancsak jó érzékkel elegyíti az elit stílus finom eleganciáját a kényelemmel és a praktikummal, valamint a klasszikus, szolid fazonokat is könnyedén izgalmassá varázsolja.

 

Tory Burch stílusa egyszerűségen alapszik, ám a fűszerezésből az élénk színek, a tekintetrabló részletmegoldások, különleges stíluscsavarok sem hiányoznak.

A gyönyörű divattervezőről nem sokan mondanák meg, hogy 57 éves, bőven letagadhatna a korából, nőies, üde megjelenéséhez pedig az öltözékei éppúgy hozzájárulnak. Mindig sikkes, elegáns és mértéktartó, de nem ragad le a legegyszerűbb, semleges daraboknál. Kifinomultan variálja a színeket, fazonokat és anyagokat, és persze tökéletes összhangban alkalmazza a feltűnő mintákat. Nőies és stílusos szettjeiből bőven lehet inspirációt meríteni!

Kiemelt képek: Arturo Holmes/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés