Bár az edzőteremnek kétségtelenül megvan az előnye felszerelés szempontjából, amit érdemes is kihasználni, nem mindig van kedve vagy épp ideje az embernek, hogy elmásszon odáig. Az otthoni torna előnye pont az, ami az edzőtermek hátránya, ráadásul kényelmes körülmények között is kivitelezhető a teljes testre ható torna.

hirdetés

Teljes testre ható torna otthon

Az alábbi videóban egy klassz gyakorlatsort láthatsz, amivel mindössze tíz perc alatt letudhatod az edzést otthon, tested minden porcikáját átmozgatva. Az edző nem tart félidőben szünetet, de ez nem jelenti, hogy neked sem kell. Bátran fújd ki magad, ha úgy érzed, már nem bírod.

Bizony az erődre szükség is lesz, hiszen sok szökkenésből és erősítésből áll ez a torna. Jó, ha hetente három alkalommal rendszeresíted a sportot, hogy hosszútávú eredményt kapj. Ez az edzés kiváló alap egy jól felépített otthoni tornához, amit kezdők is bevállalhatnak. Erősíti, formálja és karcsúsítja a testet, ráadásul egy matracon kívül semmilyen eszköz nem kell a gyakorlatok kivitelezéséhez és a hatásfok növeléséhez. Hajrá!

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés