A thai hercegnő stílusa elképesztően sikkes, kétségkívül ott a helye a legdivatosabb előkelőségek listáján. A 35 éves Sirivannavari Nariratana nem riad meg a feltűnőbb, extravagáns daraboktól sem, miközben minden szettje sikkes és kifinomult.

hirdetés

A thai hercegnő stílusa roppant sikkes, egyszerűen nem tud hibázni

Sokszor a nemesi családokban szigorú szabályokhoz kötött az öltözködés is, így a személyes stílus egyáltalán nem, vagy csupán némileg tud kibontakozni. Úgy tűnik, Sirivannavari Nariratana esetén az előírások néha engedékenyebbek, hiszen gyakran igencsak extravagáns és bevállalós szettekben lép a nyilvánosság elé. A 35 éves, gyönyörű hercegnő imádja a bőrhatású holmikat, a platformos lábbeliket, de a vagány farmert is bátran viseli.

 

Természetesen számos olyan nívós eseményen kell megjelennie, ahová pontos előírások alapján kell kiválasztani a szettjét. Sirivannavari Nariratana azonban soha nem a tipikus hercegnős szerelések mellett dönt, kihozza a maximumot a lehetőségekből. Rendszerint sikkes, elegáns és nőies ruhákat visel, öltözékének darabjai és a kiegészítők pedig hihetetlen összhangban vannak egymással. Minden apró részletre ügyel, ami nem meglepő, hiszen a hercegnő divattervezőként is tevékenykedik.

A Balmain invitálásának eleget téve, 2007-ben debütált kollekciójával a párizsi divathéten. Nézőként is gyakran jelen van a divatbemutatókon, az efféle események segítik őt az inspirációgyűjtésben.

A thai hercegnő egyszerűen nem tud hibázni, ha ruhaválasztásról van szó. Pontosan tudja, mi áll jól neki, és nem takargatja tökéletes alakját. A legelőnyösebb fazonokat variálja, melyek tökéletesen kiemelik nőies vonalait. Szereti a derékban karcsúsított ruhákat és felsőket, valamint gyakran visel válltöméssel ellátott blúzokat. Az A vonalú szoknyarésszel szabott kreációk szintén gyakran megjelennek a repertoárjában, de a test vonalát szorosan követő, sziluettet hangsúlyozó holmiktól sem zárkózik el.

A lélegzetelállító estélyi ruhák és a csodás kosztümök közül is kifinomult ízléssel válogat, melyekhez gyakran feltűnő ékszereket és kiegészítőket társít. Rajta még ezek a nagyon csillogó, nagyon soknak ható csecsebecsék sem túlzóak, tökéletesen passzolnak trendi stílusához.

 

Nem csupán ruhákkal és ékszerekkel hangsúlyozza ki nőiességét, magas sarkú cipő nélkül gyakorlatilag soha nem látni Sirivannavari Nariratanát. Legyen az zárt, extravagáns megjelenést kölcsönző csizma vagy nyitott, vékony pántos tűsarkú, esetleg platformos változat, bármelyiket szívesen választja.

A hercegnő nem csak szoknyákat és elegáns ruhákat visel, a nadrágos szetteket éppúgy előkapja néha a szekrényből. Sőt, a szimpla farmernadrág sem tiltólistás nála, ezt is hihetetlenül ízlésesen, vagányan, mégis nőiesen tudja viselni. Sokszor erős sminket választ az összeállításokhoz, valamint a feltűnő mintákat sem veti meg.

 

A cseppet sem visszafogott Sirivannavari Nariratana gardróbja igencsak változatos darabokat tartalmaz, izgalmas választásaiból érdemes ellesni pár stílusötletet. Bátran kombinálja a kifinomultabb ruhákat vagány kiegészítőkkel, így varázsolja egyedivé megjelenését.

Kiemelt kép: Bertrand Rindoff Petroff/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés