Az Armani mindig profilba illő szépségnagyköveteket választ, a 38 éves Tessa Thompson egyszemélyben megtestesíti a természetességet és nőiességet. Most Valentina Sampaio és Palvin Barbi mellett a gyönyörű modell népszerűsíti majd az olasz márka termékeit.

hirdetés

Az Armani igyekszik széles skálán mozogni, hiszen a szépség, mint olyan, mindenki számára mást jelent. Minden nő más, minden arc más, valamint minden személyiség eltér, éppen ezért rendszerint különböző beállítottságú, megjelenésű nőket kérnek fel az együttműködésre. A sokszínűség és az elfogadás mellett azonban minden esetben azt sugallja a márka: minden nő gyönyörű. Az Armani termékeivel felszínre hozza a valódi szépséget, a naturális vonalon haladva igyekszik megmutatni és előcsalogatni a nőkben rejlő tökéletességet.

 

Tessa Thompson egy új irányvonalat képvisel jelenlétével. A 38 éves színésznő, akit híres sorozatokban, valamint népszerű filmekben éppúgy lehet látni, egy személyben testesíti meg a visszafogott természetességet, valamint az erős, céltudatos nőt. Lágy tekintete és könnyed szépsége megtévesztő lehet, a finom vonások egy magabiztos, határozott elképzelésekkel rendelkező Tessát rejtenek.

 

Tessa Thompson az Armani új arca: a sokoldalú színésznő lubickol a szerepben

Amilyen különböző szerepekben láthatja a közönség Tessa Thompsont, legalább annyira sokoldalú a megjelenése is. Épp emiatt tükrözi hűen az Armani ideológiáját, hiszen ő maga sem mindig ugyanolyan, néha visszafogott, lágy sminket dob fel, míg máskor meglepő külsővel igyekszik bebizonyítani, a szépség igencsak változatos, és mindenkinek mást jelent. Ő ezt szereti az Armaniban igazán. Széles a választék, és nők milliói nem férnek bele egyetlen üvegcsébe. Mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebb sminkterméket, ami garantáltan a maximumot hozza ki belőle.

 

Tessa Thompson fantasztikus kisugárzása vitathatatlan, szépségét számos magazinban megmutatta már, sőt, a címlapokon is gyakran találkozni az igéző szempárral. Természetessége valóban azt sugallja, hogy a lelki béke és az önértékelés nagyon fontos a kisugárzás szempontjából, ezért az első és legfontosabb, hogy  megpróbáljuk elfogadni önmagunkat. Határozottságából könnyű erőt meríteni, jelleme egyértelműen tükröződik a róla készült fotókról.

 

A gyönyörű színésznő tökéletes választás volt az Armani részéről. Igencsak sokat jelent, hogy egy adott márka kivel népszerűsíti a termékeit, Tessa természetességét pedig bárki be tudja fogadni, azonosulni tud vele. Mindenki láthatja benne magát, határozottságában, naturális megjelenésében, bátorságában, különlegességében vagy céltudatosságában nők millió rejtőznek.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés