Teltkarcsú alak esetén sem kell elzárkózni az élénk színektől, sőt, a csinos blogger bebizonyítja öltözékeivel, hogy a nőies stílus nem csak letisztult, hanem játékos és izgalmas is lehet.

Alise magával ragadó módon elegyíti szettjeiben a nőies és retró stílusjegyeket, nem csak naprakész a divatban, hanem tudja a titkot, hogyan formálja saját ízlésének, személyiségének megfelelően a trendek által felkínált lehetőségeket. Bár a legnépszerűbb fast fashion márkák kollekcióiból szemezget, olyan darabok közül, amelyeket a legtöbben viselnek, mégis egyedi és izgalmas a megjelenése.

Teltkarcsú alakján fantasztikusan mutatnak az általa összeállított szettek, szerinte a nőies stílus igencsak változatos lehet, így az élénk színeket és a retró hangulatot is bátran belecsempészi az összképbe. Bár sokszor merít inspirációt a hetvenes évek divatjából, nem ragaszkodik a múltidéző sikkhez, modern újragondolásban viseli a nosztalgikus tónuskombinációkat és fazonokat.

A teltkarcsú blogger vidám szettekkel bizonyítja, hogy a nőies stílus kicsit sem kötött

Alise remek érzékkel válogatja ki a széles kínálatból azokat a fazonokat, amelyek jól passzolnak teltkarcsú vonalaihoz, és szívesen feszegeti a nőies stílus rugalmas határait.

Nem veti meg a klasszikus darabokat, de nem éri be a teljesen letisztult, visszafogott összképpel. Trendi divatelemekkel, retró részletekkel és vidám árnyalatokkal pezsdíti fel az egyszerű vonalvezetésű holmikat.

A feltűnő kiegészítőktől és ruháktól sem zárkózik el, nagyszerűen elegyíti a különleges részleteket. A blogger kisugárzása olyan ragyogó és derűs, mint a napfény, ez pedig az öltözékeiben, illetve a színválasztásaiban ugyancsak visszatükröződik.

Gyakran választ napsárga, vörös, pink vagy zöld darabokat, energikus személyiségéhez jól passzolnak a vibráló és élénk tónusok.

Magas, nőies alkatának megfelelő fazonokat választ, és bár nem mindig hangsúlyozza karcsú derekát, a megfelelő kombinációkkal szépen kiemeli sziluettjét.

Nem csak élénk, feltűnő árnyalatú szetteket visel, a semleges, finom tónusok harmonikus kombinációja, illetve a mindennapi öltözékekben is elegáns fekete-fehér párosítás éppúgy közel áll hozzá.

A csinos teltkarcsú blogger számára a nőies stílus széles keretek között mozog, éppúgy magába foglalja a klasszikus, letisztult szabásokat, mint a népszerű, retró divatjegyeket, modern összeállításokba ültetve.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés