Ugyanazok a szettek csodásan mutatnak két egészen eltérő testalkaton. Nem a ruha mérete számít, a fazonja és a szabásvonala sokkal többet nyom a latban. A bloggerek videón mutatják meg, hogy melyek a legelőnyösebb fazonok.

hirdetés

Így mutatnak ugyanazok a szettek eltérő testalkaton

Tulajdonképpen nincs olyan nő, aki teljesen elégedett lenne az alakjával. Akinek nincs semmiféle problémája magával, az elképesztően szerencsés, és valamit nagyon jól csinál, tulajdonképpen ez lenne a követendő példa. Sokaknak mégis varázslatra lenne szükség ahhoz, hogy elfogadják magukat olyannak, amilyenek.

Bármilyen hihetetlen, nem a mérlegről leolvasható számok vagy épp a centik határozzák meg, hogy egy nő kibékül-e a testével. A modellek például ugyanúgy küzdenek a narancsbőrrel és a különböző bőrhibákkal, mint az átlagos hölgyek, pedig ők aztán tényleg tiszta étrend szerint étkeznek, rendszeresen mozognak és sokat tesznek azért, hogy ne veszítsék el kirobbanó formájukat.

Egyesek a hasukra híznak, mások a fenekükre, míg vannak olyanok, akiknek kizárólag a combja vastagszik a mozgásszegény életmód vagy épp az időszakosan túlzásba vitt nassolás következtében. A tökéletesség eleve megkérdőjelezhető, hiszen mindenki számára mást jelent, mégis mindenki erre törekszik. A divat szerencsére egyre elfogadóbb, nem kell szigorú centikhez igazodni, sőt, számos olyan ruhafazon jött divatba az elmúlt időszakban, amelyek ugyanolyan remekül mutatnak vékonyabb, átlagos és teltebb testalkaton is.

 

A bloggerek gyakran posztolnak videókat arról, hogyan is mutat ugyanaz a szett két eltérő alkaton. Noha rengeteg divatinfluenszer mutatja meg, hogy milyen csinos darabokat lehet találni, amelyek tökéletesen passzolnak a teltebb alkati adottságokhoz, egészen más így, ebben a formában látni a ruhadarabokat. A csinos fazonok mindkettejükön csodálatosan mutatnak.

Persze nagyon fontos, hogy a kiszemelt ruhadarab passzoljon a testalkathoz, azonban nem feltétlenül kell élből elutasítani az aktuálisan divatos, trendi holmikat. A legtöbb fazon bizony XL méretben legalább olyan dögössé varázsolja a megjelenést, mint XS-es verzióban.

 

A bloggerek több különböző fazont mutatnak be videóikban, nem csak egy-egy darabra élezik ki a posztjaikat. Ezzel próbálják bizonyítani, hogy egyáltalán nem szűk körűek a lehetőségek, a repertoár nem csak manökenalkatra készül.

Bár kissé klisésen hangzik, de nem a ruha visel minket, hanem mi viseljük a ruhát. Ebből automatikusan következik, hogy nem a ruhák azok, amelyek meghatározzák a személyiségünket, a kisugárzásunkat vagy a stílusunknak. Mi vagyunk a megjelenésünk urai, vagy ez estben inkább hölgyei, az összkép és a lehengerlő eredmény rajtunk múlik. Nem a ruha címkéjén feltüntetett méret számít, nem attól függ, csinosan mutat-e, hogy mekkora, sokkal inkább a fazonra kell fókuszálni a vásárlás során, hiszen azon áll vagy bukik, mennyire kényelmes és előnyös az adott darab.

Sokan attól teszik függővé egy-egy dögösebb kreáció viselését, hogy sikerül-e leadniuk pár kilót, mert biztos vékonyabb derékkal, keskenyebb csípővel jobban érvényesül majd a nőies szabás. Egy jól kialakított fazon teltebb csípőn éppúgy előnyösen mutat, persze, azzal sincs baj, ha valaki fogyni szeretne, csak ne egy ruha kedvéért, hanem az egészsége, a közérzete érdekében tegye.

 

A gyönyörű divatblogger, Denise Mercedes és barátnője, Maria Castellanos videóiból egy dolgot biztosan meg lehet tanulni. Az önbizalom nem mérhető centivel, ahogy a nőies megjelenést sem az határozza meg, hogy a szett mérete XS vagy éppen XL. Ha valami megtetszik a kínálatban, nem szabad kapásból legyinteni rá, miszerint úgyis csak gazellaalkatú lányokon mutat jól. A vállfán és a polcon minden másképp fest, olykor tényleg érdemes adni egy esélyt a trendi daraboknak.

 

Kiemelt kép: mariacastellanos/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés