El a hajvasalókkal, és elő a hajkondicionáló olajokkal! A természetesen bongyor hajkorona elképesztően változatosan viselhető, ha meglátod a benne rejlő lehetőségeket. Ehhez azonban a fürtök ápoltsága is fontos. Ilyen szép frizurák készülhetnek göndör hajból!

hirdetés

 

A természetes göndör haj gyönyörű, sőt igazán szexi látványt tud nyújtani, sokan mégis kiegyenesítik. Ennek köze lehet ahhoz, hogy a gyűrűszerűen kunkorodó tincsek minden hosszban és méretben vidám és bohém hatást keltenek. Azonban néhány ügyes trükkel az igazán elegáns és kifinomult megjelenéshez is nagyszerűen passzolnak. Ahhoz viszont, hogy látványuk ne gubancszerű lonboncra emlékeztessen, megéri időt szánni a loknik megfelelő ápolására.

Nőies frizurák göndör hajból

A bongyor frizurák sok tekintetben több odafigyelést igényelnek, mint a tükörsima, egyenes változataik. A hajszárítás módja és a helyes fésülködés egyaránt lényeges, máskülönben könnyen vattacukorszerűvé válhatnak a loknik, vagy úgy összegubancolódhatnak a kunkori tincsek, mint a pulikutya szőre.

 

A göndör haj gyakran sehogy sem áll, ám nincs szükség bonyolult hajszobrászkodásra ahhoz, hogy megzabolázd a tincseket. Egyszerű technikákkal is változatossá teheted a frizurád megjelenését, anélkül, hogy roncsolnád a loknikat.

A videóban a vlogger nyolc hajviseletet mutat be, ami egyenes tincsekkel nem mutatna ilyen izgalmasan, mint bongyor fürtökkel. Sokszor egy-egy jól elhelyezett loknitól lesz ultranőies, és elragadó az összkép. Kipróbálható a magas copf vagy félcopf is, de akár csinos fonásokat is belerejthetsz a frizurádba.

Cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés