Talita von Fürstenberg a nagymamája révén viszonylag hamar kapcsolatba került a divat világával. Nem csak modellként bontogatja szárnyait, a divattervezés terén éppúgy bizonyított már. A nőies, sikkes öltözködés fortélyait is volt kitől ellesnie.

hirdetés

Diane von Fürstenberg a hetvenes évek elején kezdte felépíteni ruhatervezői karrierjét, az akkor elindított cége pedig mára befolyásos divatbirodalommá nőtte ki magát. Egon von Fürstenberg herceggel kötött házassága viszonylag rövid életű volt, de mivel közös gyermekeik a Fürstenberg nemesi család tagjai, ő maga is örök tagságot nyert az előkelőségek táborában. Ám valószínűleg mindenkinek inkább a DVF divatház ugrik be a neve kapcsán, ami egy wrap dress névre keresztelt darabbal vált híressé.

A divat iránti szenvedélyét unokája, Talita von Fürstenberg is örökölte, aki már az egyetemi évei alatt ruhatervezői és üzleti terveket szövögetett. Hogy kitanulja a szakmát és minél jobban rálásson a divat világára, nagymamája cégénél, valamint a Teen Vogue magazinnál gyakornokoskodott, így csöppent bele a modellszakmába. Idén például ő lett az olasz Buccellati ékszercég kampányarca.

Stílusérzéke igen hamar megmutatkozott, de nem érte be annyival, hogy a nagymamája múzsája legyen.

Talita von Fürstenberg stílusa a klasszikus és a modern sikket ötvözi

A bájos Talita nem csupán a modellkedés terén találta meg saját útját, 2019 óta a fiatalokat megcélzó TVF tervezője, amely a nagymamája divatházának a társmárkája.

 

Az öltözködését elnézve egyértelmű, hogy kölcsönösen inspirálják egymást a nagymamájával. Bár Talita von Fürstenberg egy könnyedebb, modernebb stílust képvisel, a klasszikus eleganciától sem zárkózik el. A színes minták szerelmese, csakúgy, mint Diane, és nagy kedvencei a lágy esésű, romantikus ruhák. Kifinomult stílusával a sikkes modellek között is kitűnik, bár nem annyira az egyediségre fektet hangsúlyt, sokkal inkább a nőies és romantikus divatjegyeket tartja szem előtt.

Kiemelt képek: John Nacion/Variety/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés