Diane von Fürstenberg manapság is az egyik legbefolyásosabb divattervezőnek számít a szakmában. Úgy tűnik, náluk a divat iránti szeretet családi vonás, hiszen a 22 éves unokája pár éve jelentkezett saját kollekcióval, és a magánéletében is elképesztően stílusos.

hirdetés

Diane von Fürstenberg karrierje a hetvenes évek közepén kezdődött, amikor megalkotta a wrap dress névre keresztelt darabot. A V-kivágású lapruha hatalmas hatást gyakorolt a női divatra, a kreáció változatos formákban még manapság is felbukkan a 74 éves tervező kollekcióiban. Diane az elmúlt bő ötven évben a divattörténelem megkerülhetetlen alakjává vált.

Különleges, mintás darabjaival, meglepő szabásvonalaival a fiatalabb generációt egyaránt rabul ejti, a hölgyek évtizedek óta rajonganak a kreációiért. Kétségtelen, hogy ez az unokájának is köszönhető, aki pár éve már a DvF hivatalos múzsája, valamint saját részleggel rendelkezik a márkán belül.

Diane von Fürstenberg unokája imádja a divatot

A 22 éves Talita von Fürstenberg már gyermekként is a divat világában forgolódott. Többször modellkedett, pár éve pedig az unokatestvérével, Maria-Olympia hercegnővel szerepelt az amerikai Vanity Fair címlapján. A Dolce & Gabbana kifutóján szintén feltűnt, 2019-ben pedig saját részleget kapott a Diane von Fürstenberg márkán belül. Talita főként fiatalos, modern kreációkat alkot a divatháznak.

Talita külsőleg is nagyon hasonlít híres nagymamájára, sok közös van a vonásaikban. Úgy tűnik, Diane von Fürstenberg divat iránti szenvedélyét, valamint magabiztos stílusérzékét egyaránt örökölte a fiatal lány, hiszen mindig kifogástalan szerelésben lép az utcára. Látszik, hogy örömét leli a különféle darabok összeválogatásában, és mindenféle erőfeszítés nélkül, zsigerből vágja a sikkes megjelenés alapjait.

 

A 22 éves modell ösztönösen kombinálja az egyes darabokat. Szereti a különleges, részletgazdag divatelemeket, amelyekkel még az egyszerűbb kreációkat is megkoronázhatja. Stílusos felsőrészekből, kabátkákból valóságos gyűjteménye van, nagymamájához hasonlóan szereti efféle darabokkal megfűszerezni összeállításait.

Odafigyel a finom, nőies eleganciára, mégis süt róla a vagányság. A merészebb énjét a sejtelmes anyagokkal igyekszik kidomborítani. Diane von Fürstenberg kollekcióiban a minták állandó elemként vannak jelen, a színes, vidám printek Talita ruhatárából sem hiányozhatnak. A 74 éves tervezőnő úgyszintén gyakran variálja ezeket a kreációkat. 

Kedveli a lágy vonalvezetéseket, a könnyed anyagokat, és a nőies motívumokat. Talita nyári ruhái rendkívül inspirálóak, a légies fazonok idén nagyon divatosnak számítanak, így nem nehéz ihletet meríteni a 22 éves manöken szereléseiből.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés