Vitathatatlan, hogy a pop királynője, Madonna, igencsak jó formában van és még most is úgy táncol a színpadon, mintha húsz éves volna. Azonban úgy néz ki, az idő múlásával sehogy sem tud kibékülni, hiszen már évek óta spekulálják a rajongók, hogy nem a véletlennek köszönheti ránctalan vonásait.

Madonna teste igen, de az arca már nem a régi

Legutóbb, egy márciusban feltöltött Instagram videóval verte ki a biztosítékot, amiben meztelenül, smink nélkül fürdőzik egy rózsaszirmokkal megspékelt kádban. A videó ugyan már nem elérhető, de arra elég volt, hogy egyértelművé tegye: az énekesnő arca püffedt és nemigen hasonlít régi önmagára.

Madonna sosem tagadta, de nem is ismerte el, hogy van néhány arclifting és botox a háta mögött, most azonban már egyre világosabb, hogy kissé átesett a ló túloldalára. Egyetlen ránc sincs az arcán, amit talán lehetne saját kozmetikai márkájának sikerére fogni, de az arcformája is sokkal keskenyebbnek látszik és a száján is megfigyelhető a méretbeli változás.

Nemcsak a kádas videón, de egyéb Insta képein és videóin is feltűnő a különbség korábbi énjéhez képest, ami sajnos nem áll annyira jól az énekesnőnek. Remélhetőleg ennél jobban már nem rontja el az arcát a jövőben.

Főkép: Jason Merritt/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés