Anne Hathaway szerint a lezser farmerdzseki simán összefér az estélyivel. A szezon legütősebb trendjeit kombinálta, nem is akárhogyan!

hirdetés

Az aktuális trendek elképesztően felpezsdítették az utcai divatot. A csillogás, a lezser elegancia és a merész stílusmixek teszik különlegessé az egyébként unalmas szetteket. Ami eddig kizárólag egy szilveszteri buliban vagy a karácsonyi fotózáson volt elképzelhető, most bármikor belefér. Az őszi divat határozottan előtérbe helyezi az ütős, bevállalós darabokat.

Anne Hathaway megmutatta, milyen sokoldalú a farmerdzseki

Anne Hathaway stílusa már évek óta felívelőben van, nem túlzás azt mondani, hogy az elmúlt időszakban valóságos divatikonná nőtte ki magát. Míg korábban egy hasonlóan furcsa összeállításra azt mondtuk volna, hogy hatalmas divatbaki, most inkább telitalálatnak érezzük. A gyönyörű színésznő is kipróbálta, hogy milyenek a merész stílusmixek, s egy csillogó estélyire felkapta a mindennapi ruhatárból átemelt lezser farmerdzsekit. Az összkép sokkal ízlésesebb, mint azt az ember első blikkre gondolná!

Manapság a különböző stílusmixek hihetetlenül nagyot mennek az utcai divatban, s úgy tűnik, hogy a vörös szőnyegen is bátran kísérleteznek a sztárok a merészebb összeállításokkal. Nemrég Charlize Theron szoknya-bakancs párosításán ámuldoztak a rajongók, most pedig Anne Hathaway okozott igazi divatpillanatot, amikor a gyönyörű, csillogó estélyi ruhát egy laza farmerdzsekivel viselte.

Anne Hathaway részéről a ruhaválasztás egyáltalán nem volt meglepő, hiszen már korábban is bizonyította, hogy a csillogó Barbie-stílus elképesztően jól áll neki. Ezúttal egy visszafogottabb, letisztult és könnyed fazont választott, amit leginkább a csillogás tett különlegessé, na meg a farmerdzseki!

Maga a ruhaszabás annyira egyszerű és könnyed, hogy még a ragyogó kiegészítők ellenére sem tűnik mesterkéltnek az összhatás. A farmerdzseki talán éppen ezért mutat jól mellette, és az összkép azért nem kelt diszharmóniát, mert a színésznő nem egy nagyestélyivel boronálta össze a szimpla alapdarabot. Ebben a formában ez a stíluskombináció abszolút megállja a helyét, akár még a vörös szőnyegen is.

Azért arra még Anne Hathaway is figyelt, hogy ne essen át a ló túloldalára. A szett titka abban rejlik, hogy nem oversize farmerdzsekivel viselte a gyönyörű estélyit. A kis kabátka egy rövidebben szabott fazon, így a ruhából tulajdonképpen nem sokat takar. Ennek köszönhetően nem fedi el a színésznő fantasztikus alakját, és az eleganciából sem von le olyan sokat, hogy a stíluskombó a visszájára süljön el.

És hogy mi ebből a tanulság? A szilveszterre vagy az ünnepekre megvásárolt csillogó ruháknak nem kell egy éven át a szekrényben pihennie! Idén már most előkerülhetnek az elegánsabb, ragyogó darabok, s bátran viselheted őket szimpla bulikban, társas összejöveteleken. Az őszi trendek szerint bármennyi csillogás belefér, csak trükközni kell egy kicsit a különböző stílusokkal. Egy-egy alapdarab vagy lezserebb kiegészítő mellett ezek az egyébként ultraelegáns, mutatós ruhák sem tűnnek túlzásnak.

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés