Kelly Osbourne az elmúlt évek alatt elképesztő változáson ment keresztül. Korábban gyakran súlyproblémákkal küzdött, mára azonban teljes életmódváltáson esett át, és testmozgás nélkül el sem tudja képzelni a mindennapjait.

hirdetés

Bár karakteres, extravagáns stílusát nem hagyta el, csupán finomított az öltözködésén, szinte alig lehet ráismerni a The Osbournes című valóságshow csúnyácskának tartott szereplőjére. Ozzy Osbourne lánya kívül-belül átalakult kamaszkora óta. Erősebb határozottabb, nőiesebb lett az évek során, és nemcsak lefogyott, hanem szemmel láthatóan megszépült.

Kelly Osbourne teljesen átalakult

A divatkedvelő Kelly azért az öltözködését is átgondolta: a színes frizurákról ugyan nem mondott le, de a ruhák és sminkek terén finomodott az ízlése. Az extravagáns megjelenés mellett már arra is odafigyel, hogy milyen fazonok állnak jól neki.

Néhány évvel ezelőtt saját ruhamárkával rukkolt elő, mely a Stories… by Kelly Osbourne nevet viseli. Úgy tartja, hogy egy nő életében minden egyes ruhadarabnak története van, ebben a szellemben alkotja kollekcióit. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kreációi testalkattól, stílustól, mérettől és pénztárcától függetlenül elérhetőek legyenek bármelyik nő számára, ezért mindenféle méretben, elérhető áron gyártja le jól variálható, sokoldalú és minőségi ruháit.

Legújabb képein alig lehet felismerni az Osbourne-lányt, ami annak is köszönhető, hogy sokkal ügyesebben bánik a sminkecsettel.

Persze, az úgyszintén előnyére vált, hogy megszabadult plusz kilóitól, és sokkal egészségesebb életmódot folytat, mint korábban.

Pilatesszel, és személyi edző által összeállított gyakorlatsorokkal tartja formában magát, de annyira megszerette a testmozgást, hogy szívesen sétál vagy túrázik, illetve a táncot sem felejti ki a heti edzésprogramjából. Ezek a mozgásformák nem csak az alakját tartják karban, hanem feltöltik energiával, de természetesen emellett az étrendjére is szigorúan odafigyel.

Nem vonja meg magától az étkezések közé beszúrt nassolnivalókat, de az édes és sós falatkákat igyekszik kalóriaszegény, egészséges alternatívákkal helyettesíteni.

Szerintünk remekül fest a kívül-belül megújult Kelly Osbourne.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotó: Ethan Miller, Jamie McCarthy/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés