Sophie Turner hétköznapi stílusa egyszerre vagány, nőies és merész. A fiatal színésznő egyre inkább megmutatja magát és személyes ízlését az öltözködésén keresztül.

Habár az elmúlt időszakban Sophie Turner neve nem feltétlenül a divattal kapcsolatban kerül elő a sajtóban, nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy a színésznő egyre inkább rátalál személyes stílusára. Nagyon fiatalon vált ismertté a Trónok harca című sorozatnak köszönhetően, amelyben Sansa Stark karakterét alakította.

Amikor egy híresség még tinédzserként vagy fiatal felnőttként válik világszerte ismertté, általában nemcsak felnőtt nővé érését követhetik figyelemmel a rajongók, de stílusának átalakulását is. Emlékezzünk csak Anne Hathaway megjelenésére, aki több emlékezetes divatpillanatot okozott még fiatalon. A divatbakikon túllépve mára kész divatdiktátorrá vált, dívaként tündököl a fotósok előtt.

A most 27 éves Sophie Turner ugyan mindig is stílusos volt, az elmúlt időszakban talán érzékelhető némi magabiztosság a szettjeiben. Noha előfordul, hogy teret enged kislányos énjének, mégis úgy tűnik, hogy az évek múlásával rátalált egyedi ízlésére.

Sophie Turner hétköznapi stílusa nagyon izgalmas

Ha valaki egy olyan sorozatban szerepel, mint például a Trónok harca, nem egyszerű kilépnie a karakter adta skatulyákból. Nagyon sokan hosszú évekig próbálják levetkőzni a szerep okozta elvárásokat, hiszen a rajongók akarva-akaratlan is elfelejtik, hogy az adott színésznő nem feltétlenül úgy öltözködik és viselkedik, mint a képernyőn. Sophie Turner esetében erre még az is rátett egy lapáttal, hogy elképesztően fiatalon vált ismertté, amikor a személyes stílus még csak kialakulóban van.

Persze „jó kislányos” megjelenésének alkalomadtán még mindig teret enged, mégis úgy tűnik, egyre inkább rátalál a valódi, egyedi stílusára. Merészen vegyíti a különböző stílusrészleteket, a vagány, a nőies, az elegáns és a lezser holmiktól sem zárkózik el.

 

A legtöbbször egyszerű alapdarabokat kombinál, ám valahogy mégis mindig eléri, hogy lehengerlő legyen az összkép. Olyan darabokkal trükközik, mint a blézer, a kardigán, a szimpla farmernadrág vagy a ballonkabát, tehát semmi extrát nem visz a hétköznapi összeállításokba.

A hangsúly Sophie esetében egyértelműen a fazonpárosításokon, a színkombókon és az anyagokkal való játékon van. A fiatal színésznő láthatóan szettjeivel is igyekszik megmutatni sokoldalúságát. Egyszerre dögös, nőies, elegáns és hanyag, miközben remek érzékkel válogat az aktuális trendek között.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés