Nem lepődnénk meg rajta, ha Sophie Turner hamarosan a divatvilágot is meghódítaná magának.

A 175 cm magas, törékeny alkatú színésznő gyönyörű hajzuhatagának köszönhetően szerepelt már a Wella nagyköveteként, és egyre több felkérést kap fotózásokra. Tulajdonképpen minden adottsága megvan hozzá, hogy modell legyen, de egyelőre színésznőként szeretne érvényesülni.

A 23 éves brit szépség először az HBO Trónok harca című sorozatában tűnt fel a televízióban, ám 2013-ban első főszerepét is megkapta, az Another Me című filmben. Bár a Trónok harca című sorozatban vörös hajjal ismerhettük meg Sansa Stark szerepében, Sophie Turner azóta szőkére váltott, és a stílusa is sokkal magabiztosabb lett.

Az S Moda júniusi címlapján úgy pózol, mint egy profi modell, és a magazin divatanyagában is brillírozik. Nem mutat sokat magából a színésznő, mégis irtó dögös Jack Waterlot képein, kislányos báját nőies vonzerőre cserélte. A címlapon a Louis Vuitton flitteres ruháját viseli a színésznő, az összeállításhoz pedig a Loewe, a Longchamp, és a Kenzo kollekciójából válogatott neki ruhákat Natalia Bengoechea, a fotózás stylistja.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Jack Waterlot/S Moda.

  • Megosztás:
hirdetés