Simon Szimonetta fitneszedző megalkotta azt a gyakorlatsort, melynek rendszeres végrehajtásával kerek popsi és tónusos comb érhető el. Az edzés hatékonyságát pedig a NATICS organikus szépségápolási vállalat innovatív alakformáló gélje fokozza.

Még mindig van elég időnk felkészülni a nyárra, különösen, ha akad egy jó edzéstervünk, mely nemcsak a zsírégetésben, hanem a bőrfeszesítésben is segítséget nyújt számunkra. A makacs narancsbőr ellen azonban, nemcsak a testmozgás lehet a hatékony fegyverünk.

– A Natics Silhouette alakformáló gél egyedülálló formulájának köszönhetően a természet adta hatóanyagokkal veszi fel a harcot a makacs zsírlerakódások és a laza kötőszövet ellen – mondja Oláh Róbert termékfejlesztési vezető. Úgy véli, a narancsbőr szinte minden nőt érint kortól és testalkattól függetlenül, a koffein és a pink grapefruit olaj azonban az anyagcsere felgyorsításával kezeli a problémás területeket.

A narancsbőr elleni küzdelem összetett dolog, melynek alapja a rendszeres testmozgás. A NATICS éppen ezért kérte fel terméknagykövetnek Simon Szimonettát, akit 2017-ben az év edzőjének választottak. A gyönyörű fitneszedző azon túl, hogy teszteli az alakformáló gélt, megalkotott egy harmincnapos zsírégető kihívást is, melyhez bárki csatlakozhat. A részletes edzésterv az alábbi videón tekinthető meg.

 

A termékfejlesztési vezető, Oláh Róbert, azt javasolja, törekedjünk arra, hogy naponta legalább 2-2,5 liter folyadékot megigyunk, táplálkozásunk során pedig csökkentsük a finomított szénhidrát-bevitelünket és mellőzzük a félkész termékek fogyasztását. Együnk friss zöldségeket, sovány húsokat, növeljük fehérjebevitelünket, így az életmódváltásunk centikben is megmutatkozik majd.

  • Megosztás:
hirdetés