A divatnak és a csinos megjelenésnek a kor sem szabhat határt. Egyre több 50 feletti nő szakít a korábbi konvenciókkal, és bizonyítja be, hogy a sikkes öltözködés nem függ az évek számától. A vagány középkorú hölgyek legtöbbször ugyanazokat a darabokat viselik, mint a fiatal lányok, és sokkal magabiztosabbak.

hirdetés

A fiatal nők általában keresik a saját stílusukat, a huszonévesek még sokszor a kísérletezés fázisában vannak. Ám a harmincas éveinkre legtöbbször megtaláljuk azokat a darabokat, amelyekben igazán magabiztosnak érezzük magunkat. Ez nagyban megkönnyíti a ruhaválasztást, és a megjelenés is sokkal határozottabb hatást kelt.

Az ötven feletti hölgyek sokszor ódzkodnak a divatos kreációktól, mivel azokat túlságosan merésznek tartják. Ám a stílusmixelő trendeknek hála, a slágerdarabok is könnyedén beépíthetőek a ruhatárba. Néha elegendő egyetlen izgalmasabb fazon, és máris sokkal frissebb hatást kelt a megjelenés. Ebben segítenek a középkorú divatbloggerek, akik sikkes szereléseikkel hatalmas inspirációlöketet adnak a hölgyek számára.

Így lesz vagány az öltözködés 50 felett: inspiráló szetteket mutatunk

Lisa Hale stylistként dolgozik, és imád öltözködni. A hobbija is ehhez kapcsolódik, mivel blogot ír, valamint rendszeresen megosztja a közösségi médiában a vagány szereléseit. Lisa stílusát imádják a nők, hiszen erőlködés nélkül lezser, mégis nagyon nőies. Profin válogatja össze a különféle darabokat, amelyek igazán különleges elegyet alkotnak.

A nőt láthatóan nem érdekli a kora, simán bevállalja a bőrhatású nadrágot és más, merésznek titulált kreációt.

A bakancsokat is kedveli, amit szívesen variál nőiesebb ruhákkal.

Fiatalos öltözékével sokaknak ad ihletet, mert jól példázza, hogy a trendi darabok az ötven feletti nők ruhatárában éppúgy helyet kaphatnak.

Lisa télen főként sötétebb kreációkat visel, amelyek akár öregíthetnék is, ám a stylist a mélyebb tónusokat fiatalos, könnyed stílusú ruhadarabokkal boronálja össze, így mindig friss összhatást kelt a szerelése.

Természetesen a minták és a színek sem maradhatnak ki a felhozatalból, ezeket is kedveli, ám a letisztultságot mindig szem előtt tartja.

Lisa külsejét az ezüstösen csillogó ősz tincsek teszik teljessé, a hosszú frizurája nagyszerűen harmonizál mindennel.

 

Kiemelt kép: Lisa Hale / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés