Sigourney Weaver hosszú évtizedek óta a pályán van, így okozott már pár emlékezetes pillanatot a mozirajongóknak. A 72 éves színésznő az elmúlt években sem lassított, sok filmben, sorozatban szerepelt, és a hamarosan megjelenő Avatar filmben is fel fog tűnni. Ám a híresség nem csak a vásznon tesz tanubizonyságát a sokoldalúságáról, ha öltözködésről van szó, akkor is előveszi a játékos énjét.

hirdetés

Sigourney Weaver karrierje a hetvenes években indult. Először egy kisebb sorozatszerepet kapott, majd epizódszereplőként tűnt fel az Annie Hallban. Bár ekkor szövege még nem volt, az ügynököket mégis meggyőzte, két évvel később már A nyolcadik utas: a Halál című alkotásban láthatták a mozirajongók. A horrorfilm meghozta számára a sikert, a következő években számtalan alkotásban csillogtathatta meg tehetségét.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan játszott filmekben, sorozatokban. Sokféle alkotásban szerepelt már, ám a horrofilmeket sem engedte el teljesen. A színésznő filmjeit igazán nem lehet az unalmas jelzővel illetni, ám ha öltözködésről van szó, akkor sem veti meg az izgalmat. Roppant sikkes a megjelenése, kedveli az egyszerűbb kulcsdarabokat, melyeket mindig valami váratlan csavarral tesz hihetetlenül sikkessé.

Sigourney Weaver mindig belevisz pár izgalmas elemet a megjelenésébe

Az elmúlt években elképesztő szettekben jelent meg a vörös szőnyegen a színésznő. Legutóbb például Párizsban, a Chanel bemutatóján bizonyította be, hogy mennyire remekül ért a nőies eleganciához. Az egyszerű alapdarabokból álló összeállítását egy csillogó kiskabáttal dobta fel Weaver. A szett hatalmas sikert aratott, nem véletlenül.

 

Sigourney Weaver legtöbbször egyszerű szabású darabokat visel, melyek lezser, nőies eleganciát sugallnak. Nem híve a nagy flancnak, ám mindig belecsempész egy kis izgalmat a megjelenésébe. Lehet ez egy csillogó blézer, aranyszínű kabát, vagy egy kövekkel kirakott öv. Bármelyikre is esik a választása, a feltűnő részlet mindig tökéletesen harmonizál a szerelése többi darabjával.

 

Sokszor látni nadrágban, általában egyenes szabású pantallókat visel. A nadrágkosztümök úgyszintén gyakori elemei az öltözködésének, ám az efféle összeállításokat legtöbbször valami kis izgalmas nüanssszal igyekszik feldobni. Például egy csillogó felsővel vagy átlátszó blúzzal. A maszkulin hatású darabok mellett a nőies estélyik is megjelennek, ezekből főként az egyszerű, letisztult szabást kedveli.

A színésznő öltözködési praktikáit igazán könnyű ellesni. Főként kulcsdarabokból állítja össze a szettjeit, melyekből a letisztult, díszítés nélküli, időtálló variációkat keresi. A jól kombinálható kreációkat gyakran vegyíti egymással, az izgalmasabb hatás érdekében pedig minden öltözékében elsüt egy sikkes, különleges trenddarabot, ami felteszi a koronát a megjelenésére.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Kép a cikkben: Marc Piasecki/WireImage/Foc Kan/WireImage / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés