Hat év után idén új albummal tér vissza a kilencvenes években ismertté vált énekesnő, Shania Twain. Bár korábban sem vetette meg a dögös és a megszokottól eltérő cuccokat, túl az ötvenen még extrémebb a stílusa.

Ebben a hónapban jelent meg Shania Twain új albuma Queen of Me címmel, így érthető a körülötte csapott felhajtás, rádió- és tévéműsorokban, illetve zenei rendezvényeken is felbukkan az énekesnő, legutóbb például az idei Grammy-gála vörös szőnyegén és színpadán tette tiszteletét.

1993-ban robbant be a zenei életbe első albumával, de csak két év múlva, a The Woman in Me című nagylemezével vált igazán népszerűvé. Az 1995-ben kiadott dalai szinte egytől egyig kiemelt helyet foglaltak el a slágerlistákon, így meghozták számára a várva várt sikert.

Sokak számára a That Don’t Impress Me Much című dalához készült videóklipből ismerős a countryénekesnő, amit igen gyakran játszott az amerikai MTV, így a kilencvenes évek egyik meghatározó zeneszámává vált. Az 1997-ben kiadott Come On Over című albumhoz készült klipben egy ocelotmintás földig érő kabátot, valamint hozzá illő topot és nadrágot viselt Shania Twain, a hosszú kabátfazon pedig csakúgy, mint a párducminta, stílusának leggyakoribb elemévé avanzsált.

Shania Twain még vadabb stílusra váltott

Az énekesnő öltözködését korábban sem lehetett letisztultnak vagy éppen egyszerűnek nevezni, már a kilencvenes években is kitűnt a sorból meglepő stílusmixeivel és szexi ruháival. Színpadi szereléseiben gyakran felbukkantak feltűnő vagy merész elemek, de a mindennapokban sokkal visszafogottabb volt a megjelenése.

 

Az 57 éves Shania Twain arról számolt be az új albuma kapcsán készült interjúkban, hogy most igazán jól érzi magát a bőrében, sugárzó magabiztosságát pedig merész, vad stílusa is közvetíti a külvilág felé. Közel a hatvanhoz nemcsak remekül fest, hanem bátran megmutatja sokszínű egyéniségét, ha kedve szottyan vörös, pink vagy szőke parókát ölt, feldob egy hatalmas kalapot, illetve bőrszerkóba bújik, mint hajdanán.

Az ocelotmintás holmikat továbbra sem engedte el, és ha lehet ezt mondani, dögösebb ruhákat hord, mint a pályája kezdetén. Vagány megjelenése és belevaló stílusa igazán inspiráló!

Kiemelt képek: Jeff Kravitz/FilmMagic, Barry King/Liaison/Getty Images.

Képgeléria nyitóképe: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés