A 45 éves Natalie Imbruglia szinte semmit sem változott a karrierje kezdete óta, csupán a stílusa esett át egy komolyabb fejlődésen.

hirdetés

Natalie Imbruglia a Torn című dalával vált ismertté a kilencvenes évek végén, amihez videoklip is készült. Az énekesnő nem spilázta túl az öltözékét a felvételen, egy lezser, fiús nadrágban és kapucnis pulóverben állt a kamerák elé, mégis átütő sikert aratott.

Leginkább a kényelmes farmeres-pólós összeállításokat kedvelte akkoriban, ezért sokak emlékezetében máig így ragadt meg, pedig az elmúlt húsz évben, ha ő maga nem is, de a stílusa sokat változott.

A 45 éves Natalie Imbruglia olyan, mint huszonévesen: csak a stílusa lett más

Bár kislányosan bájos arcvonásait változatlanul megőrizte az énekesnő, a trottyos nadrágokat csinosabb ruhákra cserélte az évek során. A kétezres évek elején modellként is kipróbálta magát, amikor a L’Oreal és a Gap arca lett, és filmes berkekben is ekkortájt kezdtek felfigyelni rá.

Miután kipróbálta magát néhány színészi szerepben, majd 44 évesen világra hozta első gyermekét, egy kis időre eltűnt a színről, de az Instagram fiókja arról árulkodik, hogy nem adta fel énekesi karrierjét.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés