Selena Gomez korábban saját sminkmárkájának megjelenésével okozott meglepetést, de divatos cipőkollekciók megalkotásában is szerzett már jártasságot. Az színésznő-énekesnő legújabb projektje szintén sikergyanús: bikinis szettjével mindenkit levett a lábáról. Nem csak azért, mert a nyár egyik legtrendibb strandviseletét dobta piacra egy ismert márkával karöltve, hanem, mert saját magán mutatta be a szexi ruhadarabokat.

hirdetés

Selena Gomez mostani együttműködése a közismert La-Mariette fürdőruhamárkával történt meg. A fiatal sztár elmondása szerint, azért is szeretett volna velük együtt dolgozni, mert úgy érezte, a brand erősen támogatja a testpozitív gondolkodásmódot, amihez az énekesnő kifejezetten ragaszkodik. Így tehát nem is volt kérdéses, hogy valami nőies, de vagány dolog sül ki az összefogásból.

Selena Gomez saját magán mutatta be legújabb bikinikollekcióját

A fürdőruha megalkotásához Selena egy, az utóbbi pár évben rendkívül felkapott mintát vette elő. Ez nem más volt, mint a bohém és vidám batikolt minta. Ezt a trendet pólókon, pulóvereken és nadrágokon is látni már, rengeteg márka előszeretettel alkalmazza. Nyáron pedig észbontóan jól mutat izgalmas színkombinációkban.

A kék, a lila, a pink és a narancs színárnyalatok szuper egyveleget alkotnak, gyönyörűen kiemelik a napcsókolt bőr tónusát. A fürdőruhák kialakítását illetően is fellángolt a kreativitás és az alkotói vágy a csapatban. Az érdeklődők négyféle szettből válogathatnak: van köztük egyrészes dressz, kétrészes bikini, és még derékban megköthető kendőt is lehet választani, hogy teljes legyen a megjelenés.

Selena igazi bombázóként jelenik meg a képeken. A fürdőruhák a dekoltázsára hívják fel a figyelmet, az aranybarna bőre pedig olajtól csillog. Szőkített haját hol copfba kötve, hol természetesen leengedve viseli, hisz mindenféle frizura jól áll neki. Továbbá sminkje és manikűrje is jól passzolt a teljes megjelenéshez.

Bár Selena Gomez túl van már jó pár divatfotózáson, és tudja, milyen pózok állnak jól neki, most mégsem arra hajtott, hogy minden képen tökéletesen nézzen ki az alakja. A fotókról rögtön lerí, hogy a 28 éves sztár a valódi, természetes szépségét szerette volna előtérbe helyezni. Szándékosan nem törekedett arra, hogy feszesebbnek tűnjön a hasa, vagy keskenyebbnek látszódjon a combja, de nincs is szüksége trükkös pózokra, megvilágításra és Photoshopra, hogy jól nézzen ki.

Gomez néhány évvel ezelőtt esett át vesetranszplantáción, így az énekesnő nehéz időszakot tudhat maga mögött. Szemmel láthatóan napjainkban az a cél vezérli, hogy minél jobban érezze magát a bőrében, és nem görcsöl rá a külsőségekre. A fotózáson készültek polaroidok is, a digitális változatokat pedig retus nélkül hagyták, ezzel is ösztönözve rajongóit az önelfogadás szépségére.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés