Scarlett Johansson rengeteg filmben szerepelt már, két alakítását is jelölték Oscar-díjra. A tehetsége mellett szépségével és szexi kisugárzásával is kiemelkedik a színésznők sokaságából, nem csoda, hogy a divatmárkák kapkodnak érte.

hirdetés

Scarlett Johansson karrierje még a kilencvenes években indult, azóta pedig olyan filmekben szerepelt, mint a Vicky, Christina, Barcelona vagy A másik Boleyn lány. Pár évvel ezelőtt debütált fekete özvegyként a Marvel-filmekben, ez pedig valóban meghozta számára a világhírt.

A 37 éves színésznő bájos arcával és érzéki megjelenésével igazán vonzó jelenség. Benne rejlik a természetességet megtestesítő szomszédlány-típus, mégis feltűnően szexi. Ezt az adottságát gyakran kihasználják a filmekben, többször alakított már olyan karaktert, aki tipikusan a férfiak álma.

A színésznő a hétköznapokban is szereti hangsúlyozni csinos vonalait, de sohasem viszi túlzásba a dögös stílust. Pár éve rövidre vágott frizurával keltett feltűnést. Ez a fajta vagányság minden porcikájában megvan, még akkor is, ha úgy néz ki, mint egy valódi díva.

Képek: Araya Doheny, Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images.

 

Scarlett Johansson a divatszakmában is kedvelt arcnak számít, korábban gyakran modellkedett. Megjelent már többek között a Calvin Klein, Louis Vuitton és a Dolce & Gabbana kampányaiban. Bár nem állnak távol tőle a reklámfotózások, az utóbbi időben keveset láthattuk ebben a szerepben, inkább a filmekre koncentrált. Most úgy tűnik, mégis kivételt tett, ugyanis a David Yurman ékszereit népszerűsíti.

Scarlett Johansson gyönyörű és vagány modell: a színésznőnek jól áll a New York-i sikk

Az amerikai ékszermárka jellegzetes formáit könnyű felismerni. A tervezők mindig figyelnek a nőiességre, ám kollekcióikban gyakran megjelennek a vastagabb láncok, karperecek, melyek frissebbé, egyedibbé teszik a megjelenést. Ez a kettősség ragadta meg Scarlett Johansson figyelmét.

Tiniként mindig látta a márka hirdetéseit a magazinokban, már akkoriban lenyűgözték a fekete-fehér felvételek az ékszerekről. New Yorkban született, ott nőtt fel, így a David Yurman darabjait mindig is a város meghatározó hangulatával azonosította. Egy percig sem habozott, amikor megkapta a felkérést, hiszen különösen közel érzi magához az efféle stílusú kiegészítőket.

 

A fotósorozatot a New York-i életérzés ihlette. A színésznő laza darabokat visel, melyekhez a David Yurman ékszerkreációit társították. Láthatjuk ébredés után az ágyban, baseballsapkában és egy elegáns étteremben. Akár egy New York-i influenszer, egyszerre vagány és nőies a képeken.

 

A nagyvárosi életérzést csak tovább fokozták a reklámfilmmel, melyben elhangzik Frank Sinatra New York, New York című klasszikusa.

 

Scarlett Johansson igazi szomszédlány-típus a képeken, nem vitték túlzásba a retust, és sikerült megragadni a színésznő nőies, mégis kicsit hétköznapi oldalát. Bár a kiegészítők drágák, mégis egyszerű környezetben örökítették őket meg. Nyoma sincs a felesleges körítésnek.

Idén hasonló darabok fogják uralni az ékszerdivatot. A vékony nyakláncok mellett előkerülhetnek a hangsúlyosabb darabok, melyek feldobják még a legegyszerűbb összeállítást is. Az ezüst és az arany kombinációja úgyszintén előkerülhet, már nem fontos, hogy csak az egyik domináljon.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett / Getty Images. 

Képek a cikkben: Lachlan Bailey / David Yurman, Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés