Úgy tűnik, hogy a világ egyik legbájosabb arca cseppet sem egyedülálló alkotása a természetnek, hiszen Scarlett Johansson finom arcvonásait szinte egy az egyben birtokolja egy orosz modell, és ezt nem a plasztikai sebészeknek köszönheti. A sztárok hasonmásait mindig nagy figyelem övezi, Kate Shumskaya is főként ennek köszönheti hirtelen jött ismertségét és népszerűségét.

hirdetés

Ritka, de abszolút természetes jelenség, hogy két ember a megszólalásig hasonlít egymásra anélkül, hogy rokoni szálak fűznék őket egymáshoz. Az eltérő genetikai háttérrel rendelkező emberek véletlenszerű hasonlóságára mindenki felkapja a fejét, pláne ha egy ismert személy alteregójáról van szó. Sokan úgy élik le az életüket, hogy nem is sejtik, él valahol a világban valaki, aki a kiköpött másuk, mintha csak az ikertestvérük lenne. Az esetek többségében azonban szó sincs azonos vérvonalról.

Kate Shumskaya több szempontból is szerencsés, hiszen már gyerekkorában tisztában volt azzal, hogy van egy doppelgangere, akit ráadásul a legszebb híres nők között tart számon a világ. Sokan rácsodálkoztak arra, mennyire hasonlít a színésznőre, persze üröm az örömben, hogy így sohasem az ő szépségét méltatták, hanem egyszerűen Johanssont látták benne.

Pedig a Moszkvában élő 25 éves Shumskaya csodás adottságokkal rendelkezik, így minden bizonnyal akkor is lecsapott volna rá a modellszakma, ha nem létezne Scarlett Johansson, akire bámulatosan hasonlít.

Scarlett Johansson orosz hasonmása a közösségi média új kedvence

Tény, hogy a közösségi médiában nagy hirtelen felfutott népszerűségét ennek a szerencsés véletlennek köszönheti, és így került kapcsolatba a modellkedéssel is, ezért valószínűleg nem könnyű tisztáznia magában, mi is az ő érdeme ebből.

Kate Shumskaya rövid időn belül tízmilliós követőtáborra tett szert a TikTokon, és az Intsgramon is több mint egymillió rajongója akad.

Scarlett Johansson hasonmása időnként persze rájátszik a természet adta csodás egyezésre, még a színésznő arckifejezéseit is elsajátította, és alkalomadtán egy-egy filmbéli karaktereként jelenik meg posztjaiban, követői nagy örömére.

A fiatal nő korábban egy építőipari cégnél dolgozott, mielőtt belecsöppent az influenszerek világába, de többször nyilatkozta már, hogy nem az a célja, hogy Scarlett Johansson utánzásából éljen.

Mióta felfigyelt rá egy ügynökség, minden erejével azon van, hogy ne a színésznő hasonmásaként tegyen szert hírnévre a divatiparban, hanem saját erényei miatt váljon ismertté.

Az utánzás csupán jó poén számára, viszont az a célja, hogy önmaga miatt szeressék, és a saját nevével építse fel karrierjét.

Kiemelt képek: mimisskate/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés