Rihanna minden szezonban elhozza a legdögösebb fehérneműket, amelyekért valósággal rajonganak a nők. Idén már harmadik alkalommal rendezték meg a Savage X Fenty bemutatót, ahol a változatos kreációk mellett a híres modellek is magukra irányították a figyelmet. A legnagyobb meglepetést Cindy Crawford okozta, a szupermodell egy zöld selyemkreációban mutatta meg kifogástalan alakját.

hirdetés

Rihanna pár éve kezdett el ruhákat tervezni, a Fenty divatmárka születését hamarosan egy új részleg követte, mivel létrehozta a Savage X Fenty fehérneműmárkát. Csapatával már az elején nagy hangsúlyt fektetettek a női test változatos formáira, ezért a kifutón és a kampányfotókon rendszeresen felbukkannak plus size modellek. Az énekesnő szeretné, ha mindenki megtalálná a kreációk között azt, amiben valóban dögösnek érzi magát.

Cindy Crawford ellopta a show-t Rihanna bemutatóján

Rihanna kezdeményezése hatalmas siker lett, ezért idén már harmadik alkalommal rendezték meg a Savage X Fenty divatbemutatót. Tavaly Demi Moore volt a show sztárja, aki fekete fehérneműben mutatta meg csodás alakját. Idén is nagy nevek mutatták be Rihanna szexis darabjait, a modellek között ott volt Lourdes Leon – Madonna lánya -, Behati Prinsloo, Irina Shayk, Gigi Hadid és Precious Lee. A népszerű manökenek szexis ruhadarabokban vonultak a kifutón, a show-t táncosok, és sztárfellépők tették még izgalmasabbá.

Bár a fiatal hölgyek nagy sikert arattak, a bemutató sztárja egyértelműen az 55 éves Cindy Crawford volt, aki egy combig nyitott selyemkreációban lejtett végig a kifutón. A darab átmentet képez a lágy esésű estélyi és a neglizsé között. A szín csodásan passzolt a szupermodellhez, gyönyörűen kihangsúlyozta frizuráját.

 

A Savage X Fenty bemutatóin mindig nagy szerep jut a teltebb idomú nőknek, hiszen a márka egyik célkitűzése, hogy a kínálatban mindenki találjon magának megfelelő darabot. Idén a legnépszerűbb plus size modellek sétáltak végig a kifutón: Precious Lee, Alva Clair és Bianca Davies is feltűnt a show forgatagában.

Az új kollekció csipkés, dögös kreációkból áll, amelyek nem sokat bíznak a képzeletre. A színekkel sem óvatoskodott Rihanna, főként a feltűnő, metálos árnyalatok uralják a repertoárt.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: