Nemrég tartották a második Savage X Fenty bemutatót, ami idén a koronavírus miatt digitális volt. Rihanna új kollekciója ismételten tartolt, ehhez pedig hozzájárultak a modellek is. A barbadosi énekesnő többek között olyan sztárokat kért fel, mint Bella Hadid és Irina Shayk. Ám az est egyik nagy sztárja az 57 éves Demi Moore volt, aki annyira dögös fehérneműben, hogy lopta a show-t.

hirdetés

Már tavaly is nagy sikert aratott a Savage X Fenty bemutató, ami sokkal több, mint egy átlagos divatesemény. Valódi show, táncosokkal és énekesekkel, akik még emelkedettebbé teszik a hangulatot. Idén a látványos eseményt közönség nélkül tartották meg, ám ez cseppet sem szabott gátat osztatlan sikerének.

Rihanna, a márka megálmodója, már tavaly is nagy nevekkel működöt együtt, így a modellek között volt Gigi és Bella Hadid, Cara Delevingne és Joan Smalls is. Nos, idén ez a lista még impozánsabb lett, és olyan hírességek öltötték magukra a szexi fehérneműket, mint Paris Hilton, Irina Shayk, Willow Smith és Demi Moore.

Demi Moore 57 évesen is irtó dögös: fehérneműben mutatta meg csodás alakját

Az 57 éves színésznő nagyszerűen festett a bemutatón, ahol tetőtől-talpig feketét viselt. Dögös alakját csipke body-ban és neccharisnyában villantotta meg, a szerelését a nyakláncok tették még tökéletesebbé. Jól látszik, hogy frizuráját nem kevés póthajjal egészítették ki, mivel Demi haja majdnem a térdéig ért. Vamp hatású sminket kapott, ami nagyszerűen harmonizált a világos bőréhez és a sötét hajszínéhez.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt Demi Moore és a többi híresség Rihanna bemutatóján, akkor lapozd végig a galériát, ahol megnézheted a látványos show-ról készült képeket.

 

Kiemelt kép:Kevin Mazur / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés