Olivia Wilde egy új, izgalmas és merész arcát mutatta meg a rajongók számára, az ütős képek tökéletesen bizonyítják, hogy a 38 éves színésznő valóságos kaméleon. Az idő múlása abszolút nem fog a megjelenésén, karakteres arca és kifogástalan alakja mellett átható tekintete is különlegessé, egyedivé teszi a kisugárzását. Most az amerikai ELLE címlapján bukkant fel, amivel minden rajongót levett a lábáról.

hirdetés

Olivia Wilde neve sokak számára ismerős lehet, A narancsvidék című sorozat mellékszereplőjeként robbant be a köztudatba, majd a Doktor House-ban játszott szerepével abszolút bebiztosította népszerűségét. Nem csupán színésznőként, rendezőként is elismertté vált Hollywoodban, karrierje egyértelműen felfelé ível. A 38 éves színésznő igencsak fiatalon került a televízió-képernyőre, a rajongók gyakorlatilag nyomon követhették, hogyan válik érett, felnőtt nővé. Úgy tűnik, az idő vasfoga cseppet sem fogott rajta, az elmúlt évek során gyönyörű vonásai, egyedi, karakteres arca mit sem veszített tündöklő bájából.

 

Olivia Wilde merész fotózást vállalt: a képek önmagukért beszélnek

A Women in Hollywood című szám kapásból két arcát mutatja meg a sokoldalú Oliviának. Miközben az egyik fotón egy elegáns, kifinomultan sikkes Ralph Lauren darabot visel, a másikon már merészebb holmiban pózol. A Gucci felső igencsak sokat mutat a színésznőből, ám a bevállalós kép ellenére a koncepció maximálisan befogadható és visszafogott hatást kelt. Az egyébként igencsak kihívó eredményt Olivia Wilde belülről fakadó nőiessége és eleganciája látványosan finomítja.

A színésznő egy olyan szakmában tud érvényesülni, ahol a női-férfi szerepek még mindig az erősebbik nem felé billennek. Rendezőként igencsak nagy falat lehet egy fiatal, gyönyörű hölgynek helytállni. Manapság már sokkal megengedőbb a társadalom, ám sajnos még mindig vannak olyan szakmák, amelyeket tipikusan női vagy éppen férfipozícióknak címkéznek. Olivia Wilde teret nyert magának, és nem is akárhogy. Az elmúlt időszakban legújabb filmje, a Nincs baj, drágám! című thriller miatt került fel az újságok, magazinok borítójára. Az ELLE-interjúban hosszabban beszélt erről, részletesen kifejtve véleményét a mozival kapcsolatos visszajelzésekről.

 

Ahogy színésznőként, úgy hétköznapi nőként is igazi kaméleon. Bátran kombinálja egymással a különböző stílusokat, ezek a képek pedig maximálisan tükrözik, mennyire sokoldalú is valójában. A sportos holmik és az elegáns, kifinomult cuccok összeboronálása már önmagában hatalmas merészségre vall, ráadásul remek stílusérzék kell hozzá, hogy az eredmény ne váljon divatkatasztrófává.

Olivia Wilde szó szerint ragyog a fotókon, jobb formában van, mint valaha. A belőle áradó természetesség annyira hétköznapi és annyira befogadható, hogy rajta még a luxusmárkák sem tűnnek túlzónak, mesterkéltnek. A fotókat Cass Bird készítette az ELLE számára, míg a ruhákat Alex White állította össze. A styling, illetve a fotósorozat koncepciója hűen tükrözi a színésznőben rejlő erőt, magabiztosságot, miközben mégis megvillantja nőies, finom és elegáns vonásait, s talán éppen ez a kettősség teszi különlegessé az eredményt.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images for ELLE/Getty Images.

Cikkfotók: Cass Bird/ELLE US.

  • Megosztás:
hirdetés