Bármilyen mutatós, egy szemeteszsákból készült ruha nyilván nem állja meg a helyét hétköznapi viseletként, de vicces eleme lehet a fotózásoknak. A luxusmárkákat kedvelő blogger rámutat arra, milyen könnyen leutánozhatóak a divatos fazonok egyszerű alapanyagokból, varrás, és mindenféle flac nélkül.

hirdetés

Szeretjük a kreatív ruhaötleteket, még akkor is, ha nem mindig bizonyulnak hasznosnak. A háztartási alapanyagokból elkészített, vagy régi cuccokból átalakított ruhák mindig gondolkodóba ejtik az embert, hiszen számtalanszor kiderült már, milyen egyszerű leutánozni a méregdrága estélyiket, és dizájnertáskákat.

Van, aki sült krumpliból készít fülbevalót, vagy kukoricapelyhes dobozokat gyűjt, hogy összeüthessen belőle egy menő Dior-retikült. A házi szemét ötletes újrahasznosításának már óriási kultusza van, sokan művészi feladatként tekintenek erre a projektre.

Egyesek hordható, abszolút divatos ruhákat hoznak létre régi függönyökből, pulóverekből és kárpitokból, míg mások csak arra szeretnének rámutatni, hogy a divatházak borsos árú kreációi milyen könnyen reprodukálhatóak mindennapi használatban lévő anyagokból.

Divatos ruha lepedőből és szemeteszsákból

Komal Pandey népszerű influenszer, aki nem veti meg a luxusholmikat. Összeállításait imádják a követői, hiszen kreatív és egzotikus módon variálja a legtrendibb darabokat. Egyedi látásmódjával még a legkapósabb cuccokat is képes más megvilágításba helyezni az indiai blogger.

Mindenkit megdöbbentett, amikor fogott egy fekete szemeteszsákot, ollóval felszabdalta, majd egy divatos bőrhatású ruhát rittyentett belőle. A szexi kis kreációt blézerrel kombinálta, és a furcsa anyagválasztás ellenére, egyáltalán nem lógott ki az öltözékéből. Lepedőből is készített már elegáns ruhát, amihez csak biztosítótűt használt.

Ha szívügyed az újrahasznosítás, vagy csak szeretsz kreatív ötleteket megvalósítani, bátran kipróbálhatod, tényleg nagyon egyszerűen elkészíthető mindkét darab.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés