Robin Wright számára a Forrest Gump hozta meg az ismertséget. Az 53 éves színésznő azóta már számos filmben csillogtatta meg tehetségét. A vörös szőnyeges eseményekről sosem hiányozhat, még akkor is feltűnést kelt, ha csak feketét visel.

hirdetés

Robin Wright fiatalon kezdett el színészkedni, eleinte a sorozatokkal próbálkozott, majd 1994-ben az egész világ megismerhette, mivel megkapta a Forrest Gump egyik főszerepét. A színésznőt még manapság is sokan a szőke hajú, bájos Jennyvel azonosítják, pedig az elmúlt évtizedekben már rengeteg alkotásban mutatta meg sokoldalú tehetségét.

Robin az utóbbi években visszatért a televíziózáshoz, mivel hat éven keresztül formálta meg Claire Underwoodot a Netflix népszerű sorozatában, a Kártyavárban. A széria hatalmas sikereket ért el, Robin számos elismerést bezsebelt, 2013-ban Golden Globe-díjat nyert. Manapság az egyik legfoglalkoztatottabb hírességnek számít, a gálákon, vörös szőnyeges eseményeken szinte mindig részt vesz.

Robin Wright a feketét is elképesztően sikkesen tudja variálni

A színésznő stílusa az elmúlt évtizedekben nem sokat változott, legtöbbször alakhangsúlyos, egyszerű szabású ruhákat visel. A visszafogott színárnyalatokban a legmagabiztosabb, ezért általában feketét ölt magára. Kedvencei közé tartozik még a fehér és a piros. Rikító, túlságosan harsány színű ruhákban csak nagyon ritkán mutatkozik.

 

A színésznő haja természetesen szőke, ám az utóbbi években már inkább a festést választja. Szeret kísérletezni az egyes tónusokkal, előfordul, hogy aranyló frizurával jelenik meg, ám a jeges, hideg hajszínre sem mond nemet. A szőke nagyon jól passzol a bőrszínéhez, a fekete ruháktól pedig igazán elegánssá, előkelővé válik az összkép.

Robin Wright azon kevesek közé tartozik, akinek nem sápasztják arcbőrét a sötét öltözékek, és tetőtől talpig feketében sem kelt búskomor hatást. A fazonokkal, kivágásokkal nagyon ügyesen trükközik, a változatos anyagválasztásokkal pedig csak még izgalmasabbá varázsolja a megjelenését. Kedveli a különféle díszítéseket, ám ezekkel sosem esik túlzásba, a szegecsek, flitterek visszafogott formában jelennek meg a szettjeiben.

A kiegészítőket sem bonyolítja túl, a fekete darabokhoz jellemzően színben passzoló cipőt és táskát választ. A színésznő stílusa igazán letisztult, ám cseppet sem unalmas. Mindig alkalomhoz illő darabokat választ, melyekkel nagyszerűen ki tudja emelni nőiességét, anélkül, hogy túlzottan merésszé válna a megjelenése.

 

Kiemelt kép: Archive Photos / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés