Megszokhattuk már, hogy amihez Rihanna hozzáér, az arannyá változik. A zene, a sminkek és a fehérneműk terén is hihetetlen érzékkel alkot mindig valami nagyot, nem mellesleg kiváló üzletasszony is. Legújabb, Savage x Fenty kollekciója is megér egy misét.

A Savage x Fenty új kollekciója megint nagyon szexi

A márka híres a diverzitásról, így karcsú és telt alakú hölgyeknek is kínál kényelmes, de érzéki fehérneműket. Mindig valamilyen érdekes koncepcióban tálalja a kollekciókat, és ez nincs másképp a legújabb tavaszi-nyári darabokkal sem.

A kollekciót a barokk pompa és az 50-es évek babás dolly stílusa inspirálta, ami elsőre talán furcsa párosnak tűnhet, de a képekből csak úgy süt a harmónia. A modellek egy barokk stílusban berendezett szobában pózolnak, ám a korszakra jellemző aranyos csillogás helyett a pasztellszínek dominálnak. A lila, a rózsaszín és a barackszín uralja a belső teret, a fehérneműket, valamint a lányok haját, sminkjét is. A frizurák a barokk parókák szellemében készültek, amiket temérdek gyöngyös, csillogó ékszer és virágfüzérek díszítenek.

A koncepción túl a fehérneműk is gyönyörűek, amiben a csipke most igencsak főszerepet kapott. A darabokat a tavasz színei, különösen a lila uralja, de egy-egy sötétebb, alig takaró, merész fehérneműt is láthatunk. Összességében nekünk nagyon tetszik az új kollekció, dögösek, mégis nőiesek és tutira tavasz-istennőt varázsolnak bárkiből, méretektől függetlenül.

Főkép: Getty Images/Steven Ferdman.

  • Megosztás:
hirdetés